• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2021

23:05

JOKIĆ NEĆE MOĆI SVE SAM! Denver PREPLATIO prošlogodišnji PROMAŠAJ, a od POJAČANJA ništa!

tanjug/AP Photo/Matt York

NBA

JOKIĆ NEĆE MOĆI SVE SAM! Denver PREPLATIO prošlogodišnji PROMAŠAJ, a od POJAČANJA ništa!

Podeli vest

Denver Nagetsi spremili su novi ugovor za Erona Gordona

Nikola Jokić je prethodne sezone sam vukao tim iz Kolorada do plej-ofa, a potom i pobede protiv Portlanda, a kako stvari stoje uprava se neće mnogo truditi tokom leta da mu ojača tim. 

Nagetse je napustio Pol Milsap, umesto njega je stigao Džef Grin, a naredna meta uprave Denvera je da se produži ugovor Eronu Gordonu koji je poslednjeg dana prelaznog roka prošle godine stigao u Kolorado. 

Kako prenose američki mediji dogovor je već postignut, a Gordon će dobiti ugovor na četiri godine težak 92.000.000 dolara!

Foto: AP/Photo

Veruju Nagetsi da su u sezoni za nama imali tim kadar da se domogne prstena, ali se to nije ispostavilo kao istina. Ipak, mora se priznati da je na rezultate uticala i povreda Džamala Mareja. 

Tokom leta nove ugovore su dobili Vil Barton, Džamajkl Grin, Monte Moris, Ostin Rivers, a sada i Gordon. 

Bivši as Orlanda nije oduševio u prethodnoj sezoni, ali se od njega mnogo više očekuje u godini ispred nas kada će zajedno sa Jokićem biti glavna napadačka karika Nagetsa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija