• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2021

07:45

Bjelica opet oduševio Amerikance, Bobi zakucao i bacio navijače u trans! /VIDEO/

Tanjug/AP

NBA

Bjelica opet oduševio Amerikance, Bobi zakucao i bacio navijače u trans! /VIDEO/

Podeli vest

Nemanja Bjelica nastavlja da oduševljava navijače Golden Stejta

Sropski as odigrao je još jedan sjajan meč tokom priprema, i to u pobedi Golden Stejta protiv  Portlanda 119:97, a Voriorsima je ovo bila peta pobeda u nizu u predsezoni. 

Foto: Tanjug/AP

 

Bjelica je meč završio sa 12 postignutih poena, šest skokova, tri asistencije, dve blokade i dve ukradene lopte, za nešto manje od 21 minuta na parketu.

Ali, Stef Kari je imao veče za pamćenje. Ubacio je Portlandu čak 41 poen. Šutira 6/9 za dva i 7/14 za tri poena, odbrana praktično da i ne postoji...

Pored Bjelice i Karija u dresu Voriorsa dvocifreni učinak imali su Džordan Pul  sa 16 poena  i Drejmond Grin koji je ubacio 10.

Foto: Tanjug/AP

 

 

U poraženom timu najbolji je bio CJ Mekolum sa 26 poena. Njega su pratili Normal Pauel sa 18, Jusuf Nurkić sa 11 i Robert Kovington sa 10 poena.

Ekipa Dalasa savladala je aktuelnog šampiona Milvoki sa 114:103 i stigla do četvrte pobede u pripremnim mečevima za start sezone, a igrali su Meveriksi bez Luke Dončića i Kristapsa Porzinginsa.

Boban Marjanović  je za 13 minuta ubacio 8 poena i imao 4 skoka. Posebno se istaklo jedno zakucavanje. Dobio je loptu pod košem, a u svom stilu je odmah krenuo na zakucavanje, silovito  preko Bruka Lopeza i oduševio navijače u dvorani.

Džejlen Brunson je bio najefikasniji sa 17 poena, dok je Trej Burk ubacio 14.

Ovo su bile poslednje pripremne utakmice jer sezona počinje 19. oktobra .

NBA LIGA, PRIPREME

 

Majami - Boston 121:100

Datroit - Filiadelfija 112:108

Indijana - Klivlend 94:110

Njujork - Vašington 115:113

Čikago - Memfis 118:105

Milvoki - Dalas 103:114

San Antonio - Hjuston 126:98

Golden Stejt - Portland 119:97


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija