• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2021

07:49

NE PONOVILO SE! Bogdanović će ovaj meč želeti što pre da zaboravi! Dončić briljirao! /VIDEO/

Tanjug/AP

NBA

NE PONOVILO SE! Bogdanović će ovaj meč želeti što pre da zaboravi! Dončić briljirao! /VIDEO/

Podeli vest

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović želeće brzo da zaboravi duel protiv Klivenda u gostima, odigrao je jedan od slabijih mečeva u NBA ligi, dok je Atlantan poražena rezultatom 101:95

Bogdan Bogdanović je na terenu proveo 27 minuta, imao na kraju pet poena, dva skoka i isto toliko asistencija - uz šut iz igre 2/7.

Bogdanović nije previše ni šutirao, za razliku od Janga koji je meč završio sa 24 poena, a šutnuo je čak 29 puta ka košu Klivlenda.

Kam Rediš je imao 19 poena, dok su još dvocifreni bili eandre Hanter sa 12 i Klint Kapela sa 10 poena i 14 skokova.

Boban Marjanović nije ulazio u igru.

Foto: Tanjug/AP

 

Klivlend je prdvodio Riki Rubio sa 23 poena i osam asistencija, Mobli je imao 17 poena i 11 skokova, Kevin Lav, Markaren i Sekston su dodali po 12, dok je Džaret Alen imao 11 poena i 14 skokova.

 

 

Luka Dončić je vodio Dalas do prve pobede u sezoni. Maveriski su bili bolji od Toronto 103:95. Slovenci je samo jedan skok falio za tripl-dabl učinak. Za 39 minuta u igri zabeležio je 27 poena, 12 asistencija i devet skokova.

Hardavej je sa 25 poena pratio raspoloženog Dončića, Porcingis je imao 18 poena i 10 skokova, dok si Fini-Smit i Pauel dodali po 11. Srpski košarkaš Boban Marjanović nije ulazio u igru.

Anuobi je sa 23 poena bio najbolji u redovima Toronta, Vanvlit je imao 20, Barns je ubacio 17, Trent je dodao 12, dok je dabl-dabl učinak ostvario Ačiuva sa 10 poena i 12 skokova.

 

NBA LIGA, REZULTATI

 

Klivlend - Atlanta 101:95

Indijana - Majami 102:91 (posle produžetka)

Toronto - Dalas 95:103

Čikago - Detroit 97:82

Minesota - Nju Orleans 96:89

San Antonio - Milvoki 111:121

Portland - Finiks 134:105

LA Klipersi - Memfis 114:120

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija