• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2021

07:42

PROFESOR BJELICA DELIO LEKCIJE! Dominacija Srbina, Marjanović meč presedeo na klupi! /VIDEO/

usatoday

NBA

PROFESOR BJELICA DELIO LEKCIJE! Dominacija Srbina, Marjanović meč presedeo na klupi! /VIDEO/

Podeli vest

Nema Stefa Karija, nema problema - tu je Nemanja Bjelica! Profesor je predvodio Golden Stejt do pobede protiv Detroita 105:102

Ratnici su srušili Pistonse na gostovanju, uz sjajnu igru Srbina, koji je dominirao na terenu.

Srpski as je ubacio 14 poena, a dobru partiju je krunisao sa još osam skokova, dve asistencije, jednom ukradenom loptom, dok izgubljene nije imao na svom kontu.

Bjelica je imao 5/8 šuteva iz igre, pri čemu je sa poludistance bio nepogrešiv (3/3) uz dve trojke. Bili su raspoloženi i  Džordan Pul i Endrju Vigins – prvi je ubacio 32 poena, dok je drugi ima 19 poena. Na drugoj strani istakao se Frenk Džekson sa 27 poena.

 

 


Aleksej  Pokuševski nije blistao u dresu Oklahoma Siti Tandera. Postigao je samo četiri poena, uz četiri skoka i dve asustencije u porazu od Milvokija – 96:89.

Dominirao je Janis Adetokunbo, kojem je zaista malo nedostajalo da zabeleži novi tripl-dabl. Ubacio je 21 poena uz 19 uhvaćenih lopti i sedam asistencija. Bobi Portis dodao je 17 poena, dok je Kris Midlton stao na 16 poena.

Dalas je bez Luke Dončića poražen od  Finikas 112:104. Boban Marjanović sve to propratio sa klupe za rezervne košarkaše.

Mikal Birdžis i Devin Buker sa 19 poena bili su najefikasniji, dok je Kris Pol ubacio samo jedan poen manje. Na drugoj strani, kod Maveriksa se u odsustvu Slovenca istakao Kristaps Porzingis sa 23 poena – nedovoljno da se dođe do trijumfa.

NBA LIGA, REZULTATI

Subota

Šarlot - Indijana 121:118

Detroit - Golden Stejt 102:105

Boston - LA Lejkers 130:108

Bruklin - Orlando 115:113

Milvoki - Oklahoma 96:89

Nju Orleans - LA Klipers 94:81

Denver - Čikago 108:114

Finiks - Dalas 112:104

Sakramento - Toronto 89:108

Nedelja

 

 Njujork - Hjuston 23.00

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija