• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2021

08:27

KRAJ NEREALNE SERIJE! Bjelica i Voriorsi prekinuli istorijski niz Finiksa! /VIDEO/

Tanjug/AP

NBA

KRAJ NEREALNE SERIJE! Bjelica i Voriorsi prekinuli istorijski niz Finiksa! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Finiksa bili su u nerealnoj seriji od čak 18 pobeda, koja je okončana u noći između petka i subote

Golden Stejt je u derbiju večeri slavio ubedljivim rezultatom 118:96 i tako uzvratili nakon poraza od pre nekoliko dana i okončao rekord Finiksa od 18 pobeda u nizu. 

Stef Kari, Nemanja Bjelica i drugovi došli su do 19 pobede u sezoni i preuzeli prvo mesto zapadne konferencije.

Srpski as Nemanja Bjelica pružio je solidnu partiju sa osam ubačenih poena uz šest skokova i dve asistencije za oko 15 minuta igre. Naravno, ekipu je preedvodio  Stef Kari koji je postigao 23 poena uz po pet uvaćenih i podeljenih lopti saigračima.

Geri Pejton je imao šest manje, baš kao i Endru Vigins. Poraženi sastav najviše se je gledao ka Diandreu Ejtonu, koji je doskočio do 23 poena, baš kao i Kari.

Dalas Maveriksi  poraženi su na domaćem terenu protiv Nju Orleans Pelikansa 91:1017. Dončić je ubacio 21 poen uz deset skokova, a na to je dodao i sedam asistencija. Naš Boban Marjanović je za sedam i po minuta ubacio četiri poena uz tri skoka.

Najzaslužniji za pobedu Nju Orleansa bio je Brendon Ingram, ubacio je 24 poena, a ovaj put je za razliku od prošlog kada su baš Pelikansi doživeli debakl, imao podršku saigrača.


Noćas se igrao i derbi Los Anđelesa, koji je pripao ekipi Klipersa - 115:119. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Markus Moris sa 21 poenom i dva skoka, Pol Džordž ga je ispratio sa samo dva poena manje.

U timu Lejkersa Entoni Dejvis je ostvario dabl-dabl od 27 poena i 10 skokova, dok je isti učinak imao i Lebron Džejms koji je uz 23 poena stigao do 11 uhvaćenih lopti.

 


NBA LIGA, REZULTATI

Indijana – Majami 104:113
Vašington – Klivlend 101:116
Atlanta – Filadelfija 96:98
Bruklin – Minesota 110:105
Hjuston – Orlando 118:116
Dalas – Nju Orleans 91:107
Juta – Boston 137:130
Golden Stejt – Finiks 118:96
Los Anđeles Lejkers – Los Anđeles Klipers 115:119

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija