• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.12.2021

12:51

OGLASILA SE NBA LIGA! Evo da li uskoro sledi pauza

Tanjug/AP

NBA

OGLASILA SE NBA LIGA! Evo da li uskoro sledi pauza

Podeli vest

Spekulisalo se da NBA liga planira uvođenje pauze zbog rasta broja zaraženih korona virusom

Ali, od pauze zbog rasta broja zaraženih korona virusom neće biti ništa, izjavio je komesar lige Adam Silver.

- Razmatramo sve opcije, ali nije mi jasno koja bi logika bila da sada uvedemo pauzu. Nalazimo se u situaciji za koju smo znali da će biti ovakva još pre nekoliko meseci. Znali smo da virus nećemo izbrisati i da moramo naučiti da živimo s njim - rekao je Silver za ESPN.

Zbog korona virusa od prošle sedmice odloženo je sedam utakmica, a 84 igrača iz 20 ekipa nalazi se u zdravstvenom protokolu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija