• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2021

17:42

TRESE SE AMERIČKO TLO! Lejkersi žele BOGDANOVIĆA! Srbin u tandemu sa DŽEJMSOM napada NBA PRSTEN!

Tanjug/AP

NBA

TRESE SE AMERIČKO TLO! Lejkersi žele BOGDANOVIĆA! Srbin u tandemu sa DŽEJMSOM napada NBA PRSTEN!

Podeli vest

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović na meti je Los Anđeles Lejkersa, prenosi poznati NBA novinar

Stigao je Bogdan Bogdanović na startu prethodne sezone u Atlanta Hokse nakon sage i odbijanja Milvoki Baksa, a samo godinu i po dana kasnije srpski šuter bi mogao da napusti Džorždiju i preseli se u Kaliforniju. 

Američki novinar "Athletica" Džon Holindžer analizirao je situaciju Tejlena Hortona-Takera i napomenuo da postoji šansa da ga trejduju za Bogdana Bogdanovića u Atlantu i da bi to bio odličan potez u kom bi svi profitirali. 

- Lejkersi ne mogu da ponude za trejd nekog pika prve runde sve do 2027. godine, a čak i da to nije slučaj, morali bi da za eventualno pojačanje nađu igrača koji bi, po plati, bio odgovarajući. Horton-Taker prima 9,5 miliona dolara godiše i to je, za pomenuti klub, 'srednja klasa', ali ako bi se tome dodao i pik prve runde iz 2027, kao i Kendrik Nan čija je plata pet miliona, onda bi Lejkersi mogli da dođu do nekoliko interesantnih scenarija kako bi doveli eventualno novog startera, koji bi bio plaćen od 15 do 20 miliona dolara na godišnjem nivou - piše poznati NBA novinar. 

Sve ovo je samo priča na portalu Athletic, a u tekstu se dosta govori o potencijalnom odlasku Bena Simonsa iz Filadelfije tako da treba informaciju uzeti sa rezervom. Podsećamo, Bogdanović je ove sezone više vremena proveo na tribinama zbog učestalih povredama i koronavirusom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija