• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2022

10:14

SVAĐALI SMO SE, MAJKU I SVE TO, PSOVALI... ON SRBIN, JA SRBIN! Jokić o treneru iskreno do koske!

tanjug/ap

NBA

SVAĐALI SMO SE, MAJKU I SVE TO, PSOVALI... ON SRBIN, JA SRBIN! Jokić o treneru iskreno do koske!

Podeli vest

MVP NBA lige Nikola Jokić je nešto najbolje što je Srbija dala svetu uz noravno Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta

Zamaraju mu navijači u Srbiji što nije letos igrao za reprezentaciju, ali je u intervju za TV Arena pričao da je za njega najveća nagrada u karijeri srebro koje je a Srbijom osvojio na Olimpijskim igrama u Riju.

Jokić je pričao i o odnosu sa trenerom Ognjenom Stojakovićem i "mržnji" koju je gajio prema njemu.

Foto: Tanjug/AP

 

- Sa Ognjenom Stojakovićem, koji je trenutno pomoćni trener u Denveru, u prve dve-tri godine sam se svađao na gotovo svakom treningu i to bukvalno, ono, majku i sve... Dođemo onda na trening pa ne pričamo, a on Srbin ja Srbin, isti smo odakle smo došli, neko bi rekao nerazdvojni, on mi najbolji prijatelj, a mi se psovali non stop - otkrio je Jokić, a onda se sve promenilo:

Foto: USA Today

 

- Sad se porodično družimo, i kad sedimo i pričamo ja njemu kažem "kako sam te mrzeo", znači strašno.. Sad malo vidim taj odnos između Čančara i njega, kako se odbijaju, a ja se smejem, gledam, Ognjen mu želi sve najbolje, a ovaj da poludi. Valjda je to normalan proces. Bilo mi je teško da govorim i objašnjavam Ogiju kako radim neke stvari, kako izvodim šuteve na moj način. Nije da mu nisam verovao, samo sam hteo da se nametnem da prvo igram pa ću ja to kasnije malo da doteram, ali on je sigurno jedan od najzaslužnijih za moju karijeru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija