• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2022

07:41

KATASTROFA! Jokić promašio trojku za pobedu, Denver prokockao "+25"! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

KATASTROFA! Jokić promašio trojku za pobedu, Denver prokockao "+25"! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denvera poraženi su od Klipersa u Los Anđelesu 87:85

Nagetsima nije pomogla ni još jedna sjajna partija Nikole Jokića. Videli smo još jedan dabl-dabl Srbina, ali ni to Denveru nije bilo dovoljno. 

Jokić je zavržio meč sa 21 poenom, 13 skokova i osam asistencija, dok je najefikasniji igrač meča bio upravo Gordon sa 30 poena i 12 skokova.

Denver je imao i 25 poena tokom treće četvrtine, ali sve je uspeo da prokocka. Nakon rezultata 81:80 usledile dve trojke na dva minuta do kraja nakon kojih se Nagetsi nisu vratili. 

Jokić je postigao poslednje poene za Denver na 29 sekundi pre kraja. Nagetsi su smanjili na 85:87, Batum nije pogodio za tri na drugoj strani i lopta je ponovo bila u rukama Srbina na sedam i po sekundi do kraja.

Krenuo je naš as  preneo loptu na protivničku polovinu, pokušao preko ruke za tri poena i - promašio. Lopta se odbila do Arona Gordona, međutim vreme je već bilo isteklo kad je pokušao da izbori produžetak, a i promašio je.

 

Najefikasniji kod gostiju bio je Aron Gordon sa 30 poena i 12 skokova. Pored njega i Jokića dvocifreni su bili još samo Monte Moris sa 11 i Džef Grin sa 12 poena.

U pobedničkom sastavu Amir Kofi je bio najbolji sa 18 koševa, a pratili su ga pomenuti Džekson i Terens Man sa po 13. Markus Moris ubacio je poen manje.

NBA LIGA, REZULTATI

Vašington - Oklahoma 122:118

Toronto - Finiks 95:99

Čikago - Detroit 133:87

Memfis - Golden Stejt 116:108

Nju Orleans - Minesota 128:125

Los Anđeles Klipers - Denver 87:85

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija