• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2022

22:53

NOVAKA SU ISKORISTILI DA SEBE PRIKAŽU U BOLJEM SVETLU! Oglasila se NBA ZVEZDA!

NBA

NOVAKA SU ISKORISTILI DA SEBE PRIKAŽU U BOLJEM SVETLU! Oglasila se NBA ZVEZDA!

Podeli vest

Crnogorski reprezentativac Nikola Vučević oglasio se povodm situacije Novaka Đokovića

Srpskom teniseru Novaku Đokoviću oduzeto je pravo da brani trofej na Australijan openu, pojuri deseti pehar u Melburnu i 21. grend slem titulu. Federalni sud potvrdio je odluku ministra Aleksa Houka i prvi reket sveta oko podneva je deportovan iz Australije. 

Brojni svetski poznati ljudi oglašavali su se povodom torutre koju je proživeo Đoković. Većina njih stala je uz najboljeg tenisera svih vremena, a to je uradio i centar Čikago Bulsa Nikola Vučević. 

- Ono što se desilo sa Đokovićem je samo način na političare da pokažu svoju moć i dobiju nove pristalice. To nema veze sa koronavirusom ili problemima u vezi sa vizom. Iskoristili su ga da bi sebe predstavili u boljem svetlu. Tužan je način na kog su iskoristili prvoklasnog šampiona - napisao je Vučević. 

Crnogorac se oglasio putem Tvitera i nastavio trend podržavanja najboljeg tenisera sveta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aa

pre 2 godine

A ovaj Jokic, oglasi li se on u vezi Noleta, ili jok?

Zoran

pre 2 godine

A Jokic ? Gde je Jokic , da li je moguce da te ova situacija bas toliko ne iteresuje ? Bravo Vučeviću

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija