• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2022

07:19

AGONIJA! JOKIĆ NASTAVIO TEROR, ALI UZALUD! Bio je očajan, Juta demolirala Denver! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

AGONIJA! JOKIĆ NASTAVIO TEROR, ALI UZALUD! Bio je očajan, Juta demolirala Denver! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić nastavlja da briljira, ali ne može sam i Denver je ovog puta poražen od Jute 102:125

Nikola Jokić na drugoj uzastopnoj utakmici zabeležio tripl-dabl, jer su Nagetsi ipak ostali bez trijumfa, Juta je bila jača. 

Srbin je opet demonstrirao koliko je moća. Za 37 minuta na parketu ubacio 25 poena uz 55 odsto procenta uspešnosti šuta iz igre (10/18), a  zabeležio je još 15 skokova i 14 asistencija.

Bio je to njegov 66. tripl-dal u karijeri. Sada je u ovom parametru na šestom mestu večne NBA liste preskočio Džejmsa Hardena.

Denver je dobro počeo meč, ali je Juta napravila seriju 10:0 i stekla  prednost koju je održavala sve do  treće četvrtine. Jokić je tada pokrenuo saigrače i na oko dva minuta do kraja treće deonice stigao do tripl-dabla.

Usledila je rezultatska klackalica, ali je Juta zaustavila nalet Nagetsa. Denver tri i po minuta nije uspeo da stigne do poena, gosti su to iskoristili i napravili seriju 15:0 i na kraju trijum,fovali.

Najefikasniji pojedinac istakao Donoval Mičel sa 31 poenom, a pratili su ga Bojan Bogdanović sa 21, Rudi Gober sa 18 (pride i 19 skokova), dok je 16 ubacio pomenuti Klarkson.

Jokić s druge strane nije imao veliku podršku saigrača,  Gordon je ubacio 20 poena i Vila Bartona koji je meč završio sa 16 koševa.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija