• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2022

08:42

PROFESOR BELI RAZIGRAVAO "SPLEŠ BRAĆU"! Šuterska KLINIKA Karija i Tompsona oduvala Minesotu!

Tanjug

NBA

PROFESOR BELI RAZIGRAVAO "SPLEŠ BRAĆU"! Šuterska KLINIKA Karija i Tompsona oduvala Minesotu!

Podeli vest

Košarkaši Golden stejta pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Minesote sa 124:115 i tako upisali četvrtu uzastopnu, a ukupno 36. pobedu u NBA ligi

Voriorse je do pobede vodio Stef Kari sa 29 poena, a najbolje su ga pratili Klej Tompson sa 23 i Endrju Vigins koji je postigao 19 poena. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je odigrao 16 minuta za pobednički tim i za to vreme je upisao pet poena i šest asistencija.

U redovima Minesote, koja sada ima skor 24/24, najefikasniji je bio Karl-Entoni Tauns sa 31 poenom i 12 skokova, dok je Entoni Edvards dodao 27 poena, šest skokova i šest asistencija

Košarkaši Filadeldije su na svom terenu slavili protiv Los Anđeles lejkersa sa 105:87, predvođeni Džoelom Embidom koji je postigao 26 poena uz devet skokova i sedam asistencija.

Tobajas Heris je dodao 23 poena za pobednički tim, a Tajris Meksi 14 poena uz deset asistencija. U ekipi Lejkersa, u kojoj nije bilo Lebrona Džejmsa, najbolji je bio Entoni Dejvis sa 31 poenom i 12 skokova, dok je Rasel Vestbruk utakmicu završio sa 20 postignutih poena.

Filadelfija sada ima 29 pobeda i 19 poraza, a Lejkersi skor 24/25.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija