• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2022

21:55

JOKIĆ EMOTIVAN: On mi je kao brat, OTAC, mentor, prijatelj...

printscreen

NBA

JOKIĆ EMOTIVAN: On mi je kao brat, OTAC, mentor, prijatelj...

Podeli vest

Nikola Jokić očekuje nastup na Ol-star susretu u Klivlendu, a u međuvremenu je za Denver Post otrkio detalje dugogodišnje uspešne saradnje sa pomoćnim trenerom Nagetsa, Ognjenom Ogijem Stojakovićem.

Srpski as kaže da je Stojaković izuzetno uticao na njegov razvoj koji ga je doveo dotle da prošle sezone bude MVP u NBA.

- On mi je kao stariji brat, mentor, otac, kao stvarno dobar prijatelj. Bukvalno sve. Koliko mi pomaže na terenu, toliko i van terena, najviše da skrenem misli sa košarke. Izlazimo često. Kada imamo slobodan dan, moja i njegova porodica su uvek zajedno- kaže Jokić.

Stojaković je u Denver stigao godinu pre njega. Ipak, Jokić priznaje da nije išlo u startu u dobrom smeru!

- Mrzeo sam ga. Svađali smo se sve vreme. Početkom treće godine, bio sam mlad, i nisam znao šta da radim, ali on je oduvek znao. Uvek je želeo da budem najbolji što mogu- dodao je Nikola.

- Proces od toga da budete talentovan igrač do igrač sa ostvarenim punim potencijalom je dug, potrebno je vremena. Mnogo energije i napora. Kada je došao, mnogo je radio, jedna od glavnih stvari u početku bila je da stvori radne navike. To nije lako- priznao je Ognjen Stojaković.

 

 

 

Stojaković kaže da ne želi da preuzme zasluge i za to što je Jokić postao odličan "trojkaš".

- On bi bio dobar sa polu-distance, ionako. Talentovan je. Bio bi sve što poželi. Imao je prirodan dar za kretnje u reketu, tek onda smo počeli da radimo na njegovoj tehnici i veštinama prema talentu koji je imao. Sjajno dodaje, a da bi bio takav asistent, moraš da budeš i dobar šuter. Moraš da povežeš odbranu- dodao je Stojaković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija