• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2022

08:23

JOKIĆU SVE ZVONILO! Pokuševski ga ZALEPIO kao nikad niko (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆU SVE ZVONILO! Pokuševski ga ZALEPIO kao nikad niko (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaši Nikola Jokić i Aleksej Pokuševski sastali su se prethodne noći u NBA ligi, a imali su jedan duel za pamćenje

Naime, početkom drugog poluvremena je aktuelni MVP NBA lige krenuo u jedan od svojih prepoznatljivih prodora, a u tom trenutku ga je čuvao mlađi sunarodnik.

Jokić je uspeo da probije Pokuševskog i da izgradi poziciju za šut, ali ga je as Oklahome sustigao i zalepio mu snažnu blokadu.

Međutim, usledio je ofanzivni skok "Džokera" koji je potom lagano poentirao.

Taj detalj možete videti na 1:48 sledećeg snimka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija