• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2022

08:10

OVO JE VAŽNO!  Jokić i Denver su nestrpljivo čekali vesti!

ap photo

NBA

OVO JE VAŽNO! Jokić i Denver su nestrpljivo čekali vesti!

Podeli vest

Trenutno su veoma male šanse da as Golden Stejt Voriorsa Stef Kari zaigra u prvom meču plej-ofa NBA lige protiv Denver Nagetsa

Golden Stejt je potvrdio da oporavak dobro teče, ali da nije siguran za skoriji povratak. Kari se  povredio 16. marta u meču protiv Boston Seltiksa i propustio je poslednjih 12 mečeva u sezoni.

Kari je poleo da trenira sam prošle nedelje, ali čini se da nije spreman za dvoboj sa Nikolom Jokićem i njegovim momcima u noći između subote i nedelje. On i dalje ima manji bol u kostima, zbog čega nije moguće potvrditi sa sigurnošću da li ćemo ga gledati na parketu na startu plej-ofa. Prvi meč Denvera i Golden Stejta na programu je u noći između subote i nedelje.

Kako piše sajt Golden State of Mind, s obzirom na to da se Kari još nije vratio na timske treninge malo je verovatno i da ćemo ga gledati na parketu na prvom meču sa Denverom. Još nije jasno kada bi drugi meč mogao da se igra, pa samim tim se ne može reći da li će Stef propustiti samo jednu ili više utakmica u plej-ofu sa Denverom.

Foto: ap photo

 

Sa druge strane, u saopštenju Golden Stejta koje je objavljeno i na Tviteru stoji sledeće.

- Stef Kari, koji je propustio 12 poslednjih mečeva u ligaškom delu sezone nakon što je povredio ligament i kost u levom stopalu 16. marta protiv Bostona, nastavlja sa dobrim napretkom u svojom rehabilitacionom procesu. Stef je počeo sa individualnim treninzima prošle nedelje (šutiranje i trčanje) i možda će se priključiti timskim treninzima u nekom momentu ove nedelje. Njegov povratak na teren i mogućnost igranja ovog vikedna je neodređena i biće određena na osnovu njegovog kontinuiranog napretka - stoji u saopštenju.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija