• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2022

07:22

NEVEROVATNI DŽA SA 47 POENA RAZNEO VORIRORSE! Boston izjednačio protiv Milvokija, Pejtonu polomljen lakat! (VIDEO)

NBA

NBA

NEVEROVATNI DŽA SA 47 POENA RAZNEO VORIRORSE! Boston izjednačio protiv Milvokija, Pejtonu polomljen lakat! (VIDEO)

Podeli vest

Najviše zahvaljujući fenomenalnom Dža Morantu, ekipa Memfisa pobedila je Golden Stejt i izjednačila na 1-1 u polufinalnoj seriji Zapadan

Memfis je bio bolji od Voriorsa posle drame, slavio je 106:101, a na Istoku Boston je uspeo da dođe do izjednačenja protiv Milvokija – 109:86.

Na krilima sjajnog Moranta, koji je postigao čak 47 poena domaći tim se bolje snašao u uzbudljivoj završnici u kojoj je njihov najbolji igrač postigao 15 poena, dakle više nego ceo tim Golden Stejta!

Morant je imao po osam skokova i asistencija i tri ukradene lopte. Vilijams je upisao 14 poena, dva više od Džeksona. Najbolji kod Voriorsa je bio Stef Kari koji je duel završio sa 27 poena, devet uhvaćenih lopti i osam uspešnih dodavanja. Morant je postao tek treći košarkaš koji je odigrao više utakmica plej-ofa na kojima je ubacio 45 + poena do 23 godine.

 

 

Treba istaći da je Dilon Bruks gurnuo Gerija Pejtona Drugog u skoku, a ovaj je nažalost polomlio lakat!

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica nije bio na parketu. Serija se sada seli u Kaliforniju gde će biti odigrane sledeće dve utakmice. U polufinalu Istočne konferencije Boston je izjednačio protiv Milvokija i to na ubedljiv način. Seltiksi su zatvorili sve prilaze košu i već do poluvremena imali +20, posle čega nije bilo nedoumica oko pobednika.

Braun, Tejtum i Vilijams su zbirno ubacili 80 poena, dok je kod Baksa jedini na nivou bio Janis Adetokumbo sa 27 poena, devet skokova i sedam asistencija.

U naredna dva meča domaćin će biti Milvoki.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija