• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2022

12:12

AMERIKANAC IZVREĐAO JOKIĆA JER JE MVP! Bruka i sramota! Novinar se obrušio na Srbina!

printscreen

NBA

AMERIKANAC IZVREĐAO JOKIĆA JER JE MVP! Bruka i sramota! Novinar se obrušio na Srbina!

Podeli vest

Američki novinar Nik Jang opet se obrušio na Nikolu Jokića, asa Denvera, tek 14. igrač sa više MVP priznanja u rukama, 13. koji je uspeo da ga odbrani

Nikola Jokić postao je MVP regularnog dela sezone drugi put zaredom, a od muke hoće da crkne američki novinar NIk Rajt. Poznati NBA analitičar je veliki kritičar Nikole Jokića, a pitanje je kako će preživeti novu nagradu koju je dobio naš as. 

Vređao Jokića

Amerikanac kaže da je MVP nagrada obesmišljena pošto je drugi put zaredom dodeljena Jokiću.

- Ovo je sada još jedna stvar o kojoj ne moram da brinem. Trošio sam svoje vreme, istraživao, učio, bila mi je bitna titula MVP-a, a sada mi nije bitno. Nekada je ovo bilo zaista bitno - kazao je Jang i sramno poručio da su nekada samo velikani mogli da odbrane trofej MVP-a NBA lige, a da sada to radi Nikola Jokić.

Foto: printscreen

Jokić dobio MVP titulu pa ga drugari okupali

- Momci koji su odbranili titulu, znaćete neka od ovih imena: Vilt, Rasel, Karim, Mozes, Bird, Medžik, Majkl, Dankan, Janis, Lebron, Stef... A onda su tu Stiv Neš i Nikola Jokić. Nekada je to bilo rezervisano za najbolje od najboljih, velikane i Stiva Neša. Sada je to rezervisano za najbolje od najboljih, velikane, Stiva Neša i Nikolu Jokića.

Naglasio je da razume da se nagrada odnosi na regularni deo sezone, ali je ipak morao da pomene da je Denver ispao iz plejofa. 

- Jako je teško... Znam da se nagrada dodeljuje za regularnu sezonu, ali su mi ljudi koji su glasali za Jokića rekli da je bio defanzivno bolji od Embida i Janisa. Njih dvojica i dalje igraju i mi ih gledamo. Dobija nagradu dve godine zaredom, a dve godine zaredom je njegov tim kod kuće kada dobija nagradu. Bravo sivma koji su glasali - završio je Jang. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

pogledajte mu fizionomiju i sve ce vam biti jasno ..

Bane

pre 1 godinu

Što nije Jokić ukrajinac? Ovaj debil bi ga u nebesa dizao..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija