• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2022

22:36

VLASNIK DALASA IZABRAO DONČIĆA PRE ŽENE! Luka je GLAVNA FIGURA u Teksasu!

Tanjug

NBA

VLASNIK DALASA IZABRAO DONČIĆA PRE ŽENE! Luka je GLAVNA FIGURA u Teksasu!

Podeli vest

Luka Dončić igra sjajno u NBA ligi. Najviše zahvaljujući njemu Dalas je došao do finala zapadne konferencije gde će igrati protiv Golden Stejta

Očekuju ga dueli sa Stefom Karijem, Dejmondom Grinom, ali i Nemanjom Bjelicom. Istoriska šansa za Maverikse još od titule 2011.godine kada je Dalas osvojio šampionski prsten, a deo tima bio je i bivši srpski reprezentativac Predrag Stojaković.

Svi u redovima "Kauboja" obožavaju Luku i sve što radi za ovu franšizu,te su se tako prisetili legendarne izjave vlasnika kluba Marka Kjubana, vlasnika kluba.  To je rekao pre godinu i po dana, ali su se sada svi setili ove izjave koja je postala viralna.

Foto: USA Today

Luka Dončić

Naime, pitali su Kjubana koga bi zabrao između svoje žene i Luke Dončića

- Ako već moram da biram između svoje žene i toga da Luka ostane u Dalasu, onda možete da me nađete kod advokata za razvode kako spremam papirologiju - kroz osmeh na licu  poručio je tada Kjuban.

Međutim, Kjuban se nije razveo od supruge Tifani, i dalje su u srećnom braku, a njegov tim nastavlja da hodi ka tituli koju čeka 11 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija