• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2022

19:41

JOKIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Najbolji igrač NBA lige OTKRIO zašto je ODBIO intervju tokom boravka u Somboru! (VIDEO)

printscreen

NBA

JOKIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Najbolji igrač NBA lige OTKRIO zašto je ODBIO intervju tokom boravka u Somboru! (VIDEO)

Podeli vest

Centar Denvea Nikola Jokić drugu godinu zaredom je proglašen za najkorisnijeg igrača regularnog dela NBA lige, a zvanično dobijanje nagrade dočekao je u rodnom Somboru

Delegacija Denver Nagetsa doputovala je u Sombor i uručila MVP nagradu Nikoli Jokiću sredinom maja.

Ova slika je obišla svet, a novinar Denver Posta, Majk Singer u novom tekstu je otkrio "pikanterije" koje su prethodile poseti Nagetsa Jokiću.

Najveći protagonisti dolaska u Srbiju bili su trener Grumenja Majk Meloun i generalni menadžer Tim Koneli.

Meloun je zajedno sa Konelijem zaključio da upravo njih dvojica moraju da lično uruče pehar "Džokeru".

- Rekao sam mu da nas dvojica moramo da mu damo taj trofej, Šta god treba da uradimo, hajde da odemo u Srbiju idamo mu tu nagradu - ospričao je Meloun.

Pripreme su počele početkom maja. U ovom iznenađenju su pored Mlouna i Konelija učestvovali i Jokićev menadžer Miško Ražnatović, kao i njegova supruga Natalija.

Foto: Starsportphoto

Strahinja Jokić, Nikola Jokić i Miško Ražnatović

Jokićeva braća Strahinja i Nemanja dali su "odobrenje" za ovo, pošto nisu bili u Srbiji u tom trenutku. Generalni menadžer Denvera Tim Koneli naglasio je da to mora da se obavi u konjskoj štali.

Trofej koji je uručen Jokiću, težak 20 kilograma bio je "sumnjiv" na aerodromu, pa je u delegacija Denvera u odvojenoj prostoriji objasnila obezbeđenju o čemu se radi, da se ne bi privlačila pažnja. Kada su stigli u Beograd, krenuli su za Sombor.

- Ovo je sjajno, na benzinskoj pumpi u Srbiji smo - viknuo je Tim Koneli.

Kada su stigli do Sombora, za odmor su imali samo desetak minuta, jer je Nikola Jokić bio u blizini. Tamburaši su dočekali MVP-a, dok je kompletna situacija bila pomalo i emotivna.

Nastala je mala žurka na Jokićevom imanju, pa je srpski košarkaš umalo zaboravio za uživo uključenje u program TNT televizije.

- Brate, pijan sam, ne mogu sad da radim intervju - poručio je Nikola Jokić kamermanu koji ga je podsetio na to.

Uprkos tome, pronađen je način i Srbin je ispred štale uključen uživo u program gde je njegov domaćin bio Erni Džonson.

Posle tog intervjua, Nikola je svoje goste morao da upozori na efekte koje izaziva rakija, koja se delegaciji Denvera, nema sumnje, dopala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija