• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2022

21:00 >> 19:43

ŠTA MISLITE O KOME JE REČ? Jokić PRIZNAO ko mu je bio IDOL iz dečačkih DANA!

tanjug/ap

NBA

ŠTA MISLITE O KOME JE REČ? Jokić PRIZNAO ko mu je bio IDOL iz dečačkih DANA!

Podeli vest

Najbolji igrač ligaškog dela sezone u NBA otkriva da je kao i svi klinci imao svog omiljenog košarkaša u najjačoj ligi na svetu

Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić izabran je drugu godinu zaredom za MVP-ja NBA lige.

Prva zvezda Denvera je, u međuvremenu, otkrio da je kao svi mališani imao svog idola u detinjstvu.

Somborac je u razgovoru za TNT je naglasio da je kao dečak gledao klipove legendarnog Tima Dankana. Osim proslavljenog asa Sparsa, tu je i Boris Diao, takođe i Dirk Novicki, za koje nije mogao da kaže da su mu baš idoli, ali je i na osnovu njihovih nastupa bazirao svoju igru.

Mogu samo da zamislim kako je igrao kada je bio na vrhuncu. Mislim da je znao u svakom trenutku šta se događalo na terenu, kako može da kontroliše defanzivca ili bilo šta. On je dobar primer na koga možete da se ugledate - rekao je Jokić.

Srpski centar je i prethodnih godina pričao koliko ga je inspirisao jedan od najvećih visokih igrača u istoriji, koji je igrao za San Antonio od 1997. do 2016. i u tom periodu osvojio čak pet NBA titula.

- Kad sam došao u Denver rekao sam da bih voleo da budem njihov Tim Dankan, zato što je on celu karijeru proveo u San Antoniju. Bože zdravlja, voleo bih da provedem celu karijeru u Denveru - kaže najbolji igrač Denvera.

Foto: AP PHOTO

Tim Dankan

Da je ljubav obostrana pokazao je i Tim Dankan, izjavivši pre nekoliko nedelja da veoma često gleda Nagetse, upravo zbog "Džokera".

Podsetimo, jedan od "tornjeva blizanaca" (drugi je bio Admiral Dejvid Robinson) je u karijeri osvojio pet šampionskih prstenova, godinama bio jedan od najboljih igrača najjače lige na svetu, posle 18 godina blistave karijere odlučio je da stavi tačku na igranje, sa učinkom od 19 poena, 10,8 skokova, tri asistencije i 2,2 blokade prosečno po utakmici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija