• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2022

22:50

DENVER SE POJAČAO! Jokiću stigla dva nova SAIGRAČA! Iznenadan TREJD u Koloradu!

Tanjug

NBA

DENVER SE POJAČAO! Jokiću stigla dva nova SAIGRAČA! Iznenadan TREJD u Koloradu!

Podeli vest

Nagetsi će pretrpeti značajne promene u rosteru, pošto će dres tima iz Kolorada zadužiti Kentavijus Kaldvel-Poup i Iš Smit

Uprava Grumenja odlučila je da u trejdu sa Vašington Vizardsima, u prestonicu poslati Montea Morisa i Vila Bartona, dok će među Nagetse stići bek-šuter Kentavijus Kaldvel Poup i plejmejker Iš Smit.

Franšize su veoma blizu dogovora. Podsetimo, Vil Barton je u Kolorado stigao pre sedam godina, dok je Monte Moris draftovan od strane Nagetsa 2017.

Inače, Kaldvel-Poup je u prethodnoj sezoni za Vizardse imao 13,2 poena prosečno po utakmici, a njegova specijalnost su trojke. U vlasništvu ima šampionski prsten, pošto je sa Los Anđeles Lejkersima osvojio NBA titulu 2020. godine.

 

 

Plej Iš Smit može da popuni mesto, koje je ostalo upražnjeno odlaskom Argentinca Fakunda Kampaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija