• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2022

15:59

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CENE! Dres Majkla Džordana prodat za 5 miliona evra!

NBA

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CENE! Dres Majkla Džordana prodat za 5 miliona evra!

Podeli vest

Dres najboljeg košarkaša u istoriji Majkla Džordan, koji je nosio tokom poslednje plej-of serije u NBA karijeri, stavljen je na aukciji i očekuje se da bude prodat za sumu između tri i pet miliona dolara

Kako prenose svetski mediji, u pitanju je čuveni crveni dres Čikaga sa brojem 23 iz prve utakmice finalne serije protiv Jute 1998. godine.

Juta je dobila taj meč 88:84, Džordan je ubacio 33 poena, a potom je predvodio Čikago do trijumfa u finalu 4:2 u seriji i svoje šeste šampionske titule.

Najskuplji prodati dres ikad je dres čuvenog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradone iz 1986. godine, koji je dostigao cenu 9,3 miliona dolara.

- Ta sezona 1997/98 je jedna od najpopularnijih u karijeri Majkla Džordana i tada je dosegao visine koje mnogi sportisti sanjaju. Ona ga je obeležila kao šampiona i najvećeg takmičara - rekao je Bram Vačer, šef sektora za "uličnu" odeću i moderne kolekcionarske predmete.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija