• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2022

10:09

Evo vam dokazi da je zemlja RAVNA, a ne OKRUGLA!  JEDAN OD NAJBOLJIH KOŠARKAŠA SVIH VREMENA PONOVO ŠOKIRA!

NBA

Evo vam dokazi da je zemlja RAVNA, a ne OKRUGLA! JEDAN OD NAJBOLJIH KOŠARKAŠA SVIH VREMENA PONOVO ŠOKIRA!

Podeli vest

Nekadašnja NBA zvezda Šakil O'Nil, izneo je dokaze u podkastu "The Kyle & Jackie O Show" zbog kojih smatra i tvrdi da je zemlja ravna ploča

Popularni Šek je još jednom iznenadio planetu svojim razmišljanjem...

- To je teorija, samo teorija, nas mnogo toga uče. Ovo je samo teorija. Danas sam leteo 20 sati avionom od SAD do Australije. Nisam se prevrnuo, niti sam leteo naopačke. Kažu da se Zemlja okreće. Živeo sam na jezeru 30 godina i nikada nisam video da se jezero pomera levo ili desno- rekao je jedan od najboljih košarkaša svih vremena!

Foto: printscreen

 

Jedan od voditelja rekao je Šakilu da iz SAD u Australiju može da se stigne sa obale, a on je odgovorio:

- I dalje je to ravna putanja.

On nije precizirao da li se šali ili zaista veruje u teoriju o ravnoj Zemlji, ali je 2017. godine govorio.

- Istina je. Zemlja je ravna. Slušajte, postoje tri načina da se manipuliše umom — šta čitate, šta vidite i šta čujete. U školi, prva stvar koju nas uče je: Kolumbo je otkrio Ameriku. Ali kada je stigao tamo, da li su neki ljudi svetle puti sa dugom kosom pušili lule mira. Dakle, šta vam to govori? Kolumbo nije otkrio Ameriku.. Stalno se vozim od Floride do Kalifornije, i meni je to ravno. Ne idem gore-dole pod uglom od 360 stepeni i sve te stvari o gravitaciji... Da li ste u poslednje vreme gledali van Atlante i videli sve ove zgrade? Hoćete da mi kažete da je Kina ispod nas? Kina je ispod nas? Ne. Zemlja je ravna- rekao je Šek dok je razgovarao sa Džonom Kinkejdom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 1 godinu

Šejk, košarka, košarka, košarka i dva velika odmora. Izgleda da ona Njegoševa, važno je putovati, jer ko ne putuje ne živi, se izgleda ne odnosi na Šejka, pošto i pored mnogo putovanja po svetu još je u dubokom snu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija