• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2022

10:48

OSTAO BEZ 100 MILIONA DOLARA ZBOG VAKCINE! Sigurno se kaje, Irvinga skupo koštala odluka!

Tanjug/AP

NBA

OSTAO BEZ 100 MILIONA DOLARA ZBOG VAKCINE! Sigurno se kaje, Irvinga skupo koštala odluka!

Podeli vest

Košarkaš Bruklina Kajri Irving priznao je da je zbog odluke da se nevakciniše protiv virusa korona izgubio četvorogodišnji ugovor, koji je vredan više od 100 miliona dolara, prenose američki mediji

Irving je propustio veći deo prošle sezone u NBA ligi zbog odluke da se ne vakciniše protiv virusa korona.

Košarkaš Bruklina zbog tadašnjih propisa države Njujork nije mogao da igra mečeve na domaćem terenu, pošto nije bio vakcinisan. On je odlukom čelnika Bruklina propustio i neke mečeve Netsa na gostujućem terenu.

Gradske vlasti Njujorka su potom izmenile pravila, a Irving je prvu utakmicu prošle sezone pred domaćim navijačima odigrao tek 27. marta.

- Odlučio sam da se nevakcinišem i ostao sam bez četvorogodišnjeg ugovora, koji je bio vredan više od 100 miliona dolara. Imao sam ponudu da se vakcinišem i potpišem ugovor ili da se nevakcinišem i da rizikujem budućnost u ovom klubu i u NBA ligi. Suočio sam se s gubitkom posla zbog te odluke. Nije mi bilo lako dok sam pokušavao da obezbedim budućnost svojoj porodici - rekao je Irving.

Foto: AP PHOTO

Kajri Irving



Čelnici Bruklina su tokom leta pokušali da trejduju Irvinga u neki drugi klub, ali do dogovora nije došlo. On je potom aktivirao opciju jednogodišnjeg produženja ugovora sa Netsima, koji će Irvingu da donese zaradu od 36,5 miliona dolara.

Irving (30) je član Bruklina od 2019. godine, a pre toga je igrao za Boston i Klivlend.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija