• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2022

09:59

UDARIO BIH JOKIĆA U FACU, POGODIO BIH GA LOPTOM! Četvorostruki NBA šampion je malo nervozan!

Tanjug/AP

NBA

UDARIO BIH JOKIĆA U FACU, POGODIO BIH GA LOPTOM! Četvorostruki NBA šampion je malo nervozan!

Podeli vest

Četvorostruki NBA šampion Džon Sali kaže da bi smislio način da udari Nikolu Jokića loptom u facu

Nekadašnji član Detroita, Čikaga, Lejkersa i Panatinaikosa Džon Sali  izabrao je petoricu najboljih igrača u ligi. Nabrajao Luku Dončića, Janisa Adetokumba, Stefa Karija i Lebrona Džejmsa, a onda dodao: 

Dža Morant! Ne, kako se zove onaj drugi, beli momak - zapitao se Sali nakon čega mu je voditelj dao odgovor na pitanje o dvostrukom uzastopnom MVP-ju.

Udario bi Jokića

- Unervozim se dok ga gledam, jer znam da bih morao da ga udarim u facu. Smislio bih kako da ga pogodim loptom u facu. To je jedini način. Izgleda tako čudno, zar ne? Ali, ima sve te brojke. U fazonu je "imaću sve te skokove i sve asistencije". Da, to je mojih pet - rekao je Sali.

Upitan je oko koga bi gradio svoju ekipu – Kevina Durenta ili Janisa Adetokumba.

- Durent. Uvek ću to reći jer zaista igra odbranu i nije lenj. Fokusiran je kada je na terenu. Njegov posao je da ubaci narandžastu stvar kroz narandžastu stvar što više. 

Foto: printscreen

Džon Sali se unervozi kada vidi Nikolu Jokića

Sali je u NBA stigao 1986. kada su ga Detroit Pistonsi birali sa 11. pozicije i upravo sa tom čuvenom, ozloglašenom ekipom uzima dve titule 1989. i 1990. godine. Bio je i član Džordanovih Bulsa po povratku Majkla iz penzije i sa njima 1996. stiže do drugog prstena.

Nakon toga je odlučio da se oproba u Evropi gde je jedan mesec proveo u Panatinaikosu.  Potpisao je jednogodišnji ugovor vredan 1.000.000 dolara sa "zelenima" iz Atine, a odigrao je devet mečeva. Napustio je ekipu  nakon što je Maljković odbio da ga uvrsti u tim jer je ranije odbio da dođe na trening.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija