• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2022

08:13

KINGSI SE NE ZAUSTAVLJAJU! Sakramento do PETE u nizu! Durent BRILJIRAO, pa umalo postao TRAGIČAR! (VIDEO)

Tanjug

NBA

KINGSI SE NE ZAUSTAVLJAJU! Sakramento do PETE u nizu! Durent BRILJIRAO, pa umalo postao TRAGIČAR! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Sakramenta pobedili su San Antonio sa 130:112 i ostvarili petu uzastopnu pobedu u NBA ligi

Kingse su predvodili Dearon Foks sa 28 poena i osam asistencija i Malik Monk sa 26 poena. Domantas Sabonis i Harison Barns pobedi su doprineli sa po 16 poena i osam skokova, a Trej Lajls sa 14 poena.

Pošto je počeo sezonu sa četiri uzastopna poraza, Sakramento je ostvario osam pobeda u 10 utakmica.

Kingsi su poslednji put nanizali pet pobeda u sezoni 2020/2021, a niz od šest trijumfa klub nije imao od sezone 2004/2005.

U ekipi San Antonija, koja je izgubila deveti put u poslednjih 10 utakmica, najefikasniji je bio Devin Vasel sa 29 poena. Kejta Bejts-Diop postigao je 16, a Tre Džons 15 poena.

Košarkaši Bruklina pobedili su Portland sa 109:107 košem Rojsa O'Nila 0,7 sekundi pre kraja. On je utakmicu završio tripl-dabl učinkom od 11 poena, 11 asistencija i 10 skokova.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Kevin Durent sa 35 poena uz osam skokova, a Juta Vatanabe postigao je 20 poena uz sedam skokova. Ben Simons postigao je 15 poena, uz 13 skokova i sedam asistencija, a sa 15 poena utakmicu je završio i Džo Haris.

Upravo je Durent od junaka mogao da postane tragičar, pošto je zamalo sve upropastio u poslednjem napadu.

U završnih 30 sekundi utakmice, Kevin je napravio faul u napadu, promašio jedno od dva slobodna bacanja, potom faulirao Jusufa Nurkića koji je usput pogodio i izjednačio šest sekundi pre kraja, da bi onda promašio i šut za pobedu. Na sreću po njega, Rojs Onil se sjajno snašao, pokupio odbitak i doneo pobedu Bruklinu.

U tim bi za vikend mogao da se vrati Kajri Irvnig, koji nije igrao od 1. novembra zbog suspenzije, nagovestio je trener Netsa Žek Von. Bek je suspendovan pošto je odbio da "nedvosmisleno odbaci antisemitska uverenja", nakon što je na društvenim mrežama promovisao antisemitski film.

U ekipi iz Portlanda Demijan Lilard postigao je 25 poena uz 11 asistencija, Anferni Simons 24 poena, a Šejdon Šarp 20 poena. Jusuf Nurkić dodao je 17 poena i osam skokova.

Los Andjeles Klipersi pobedili su Detroit sa 96:91 i naneli mu peti uzastopni poraz. Redži Džekson predvodio je Kliperse sa 23 poena, Pol Džordž postigao je 16 poena uz devet skokova, a 16 poena i šest skokova dodao je i Markus Moris. Ivica Zubac imao je devet poena i 18 skokova.

U ekipu iz Los Anđelesa se posle 12 utakmica zbog problema sa desnim kolenom vratio Kavaj Lenard i postigao je šest poena, uz pet skokova i četiri asistencije.

Najefikasniji u ekipi Detroita bio je Bojan Bogdanović sa 26 poena, Džejden Ajvi postigao je 18 poena, a Sadik Bej 11 poena uz osam skokova.

REZULTATI

Sakramento - San Antonio 130:112

/Foks 28 - Vasel 29/

Portland - Bruklin 107:109

/Lilard 25 - Durant 35/

Los Anđeles Klipers - Detroit 96:91

/Džekson 23 - Bogdanović 26/


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!
Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!

U telima Lava P.S. (25) i njegove dve godine mlađe supruge Martine P.S. pronađeno je da su imali alkohola u organizmu. Iz zapisnika o hemijsko-toksikološkim analizama uzoraka koji su uzeti od njih dvoje, proizilazi da je kod oboje, pored alkohola, u organizmu pronađeno i prisustvo lekova protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita.

18.04.2024

09:20

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija