• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2022

06:25

JOVIĆ UBACIO 4 POENA U PORAZU MAJAMIJA, Nurkić završio na posteru! (VIDEO)

USA Today

NBA

JOVIĆ UBACIO 4 POENA U PORAZU MAJAMIJA, Nurkić završio na posteru! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jović bio je solidan u porazu Majamija protiv Mionesote 105:101

Postigao je Nikola Jović četiri poiena, a imao je i pet skokova i  tri asistencije za 23 minuta koliko je proveo na parketu. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Karl Entoni Tauns sa 25 poena, dok je Entoni Edvards postigao 22.

Nju Orleans Pelikansi su deklasirali Golden Stejt na svom terenu terenu sa 128:83. Brendon Ingrem je bio najraspoloženiji sa 34 ubačena poena. Milvoki Baksi savladali su Portalnd sa 119:111, a  briljirao je grčki reprezentativac Janis Adetokunbo.

Baksi su upisali 12. pobedu, a Janis Adetokunbo je utakmicu završio sa 37 poena, a  imao je i sedam skokova i šest asistencija. Oduševljavao je navijače spektakularnim potezima posebno kada je u završnici prvog poluvremena posterizovao Jusufa Nurkića. 

 

 

U redovima Portlanda  Anferni Simons je postigao 29 poena i imao četiri skoka i pet asistencija. 

Donovan Mičel je ubacio 29 poena u pobedi Klivlenda nad Atlantom 114:102, dok je Džejlen Branson postigao 34 u slavlju Njujorka u Oklahomi (129:119). Sa druge strane, Džordan Pol je utakmicu završio sa 26.

Čikago Bulsi su dobili Bostonu 121:107, a bio je ovo četvrti poraz Seltiksa u sezoni. Demarkus  Derozan je bio najbolji u pobedničkom timu sa 28 poena i 8 skokova. Nikola Vučević je ostvario dabl-dabl učinak od 12 poena i 13 skokova za 36 minuta provedenih na parketu u dresu domaćeg tima.

NBA LIGA, REZULTATI

Klivlend - Atlanta 114:102

Indijana - Orlando 123:102

Čikago - Boston 121:107

Milvoki - Portland 119:111

Minesota - Majami 105:101

Nju Orleans - Golden Stejt 128:83

Oklahoma - Njujork 119:129

LA Klipers - Juta 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija