• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2022

06:52 >> 07:52

JOKIĆ VODI DENVER NA VRH! POKUŠEVSKI BLISTAO, Jović ponovo starter! Nagetsi, Oklahoma i Majami slavili!  (VIDEO)

Tanjug

NBA

JOKIĆ VODI DENVER NA VRH! POKUŠEVSKI BLISTAO, Jović ponovo starter! Nagetsi, Oklahoma i Majami slavili! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Los Anđeles Klipers sa 114:104 i sada su na drugom mestu, iza Feniksa

Od prve četvrtine, Denver je vodio, a Nikola Jokić je odigrao fenomenalno prvo poluvreme. Nakon nešto manje od 16 minuta koje je proveo na parketu u tom poluvremenu imao je 17 poena uz četiri skoka i pet asistencija. 

Nagetsi su konstantno imali dvocifrenu prednost u drugom poluvremenu, koja je u jednom trenutku dostigla i 21 poen u poslednjoj četvrtini. Nikola Jokić utakmicu je završio sa 19 poena uz 13 skokova. Gordon je bio poenterski najraspoloženiji sa 29 poena, Marej je dodao 21 a Vlatko Čančar 13 poena.

U timu Klipersa bolji od ostalih je bio Džon Vol koji je sa klupe ubacio 23 poena.

Foto: Tanjug

 

 

 

Košarkaši Oklahome su na svom terenu posle nadoknade vremena uspeli da savladaju ekipu Čikaga sa 123:119. Jedan od najzaslužnijih za pobedu domaćina bio je Aleksej Pokuševski.  Čikago je odlično ušao u meč, brzo su stigli do 12 poena prednosti na polovini prve deonice. Ipak, nakon tajmauta domaćih, Oklahoma je pred svojom raspoloženom publikom uspela da anulira tu prednost do kraja četvrtine. Do kraja poluvremena, obe ekipe su preokretale vođstvo u svoju prednost nekoliko puta ali nijedna nije uspela rezultatski da se odvoji.

Drugo poluvremena pripao je Oklahomi. Ekipa Majka Dejnolta vodila je većim delom poslednje dve četvrtine, njihova prednost je varirala između pet i deset poena konstantno. Gildžo-Aleksander je ubacio 30 poena, Bezli je dodao 17, a Aleksej Pokuševski 15 uz šest skokova. U Čikagu, Demar Derozen postigao je 30 poena, dok je Lavin dodao 27.

Ekipa Majami hita, posle velike muke uspela je da savlada Vašington vizardse 110:107. Nikola Jović ponovo je startovao, ovog puta na poziciji krilnog centra.  Centar Majamija, Bem Adebajo bio je nezaustavljiv. Meč je završio sa 38 poena uz 12 skokova. Kejleb Martin dodao je 20 poena. Nikola Jović se na parketu zadržao 15 minuta, a u statistiku se upisao sa 7 poena. U ekipi Vašingtona Bil i Kuzma ubacili su po 28 poena, Porzingis je dodao 18. 

Rezultati mečeva u noći za nama:

Orlando - Filadelfija 107:99
Njujork - Portland 129:132
Boston - Sakramento 122:104
Hjuston - Atlanta 128:122
Indijana - Bruklin 128:117
Memfis - Nju Orleans 132:111
Majami - Vašington 110:107
Milvoki - Klivlend 117:102
Oklahoma - Čikago 123:119
San Antonio - Los Anđeles L 94:105
Finiks - Detroit 108:102
Golden Stejt - Juta 129:118
Los Anđeles K - Denver  104- 114

 

 

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija