• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2022

15:25

JOKIĆ? NE BI MI BIO PROBLEM! Legendarni AMERIKANAC pun sebe!

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ? NE BI MI BIO PROBLEM! Legendarni AMERIKANAC pun sebe!

Podeli vest

Američki košarkaš Šekil O'Nil oduševljen je Nikolom Jokićem, ali smatra da mu srpski centar ne bi predstavljao problem

Legendarni Šakil O'Nil smatra da mu Nikola Jokić ne bi predstavljao problem, da su u NBA ligi nastupali u isto vreme. On je u razgovoru za "Arenasport" pričao o brojnim temama, a dotakao se i rivaliteta između Lejkersa sa jedne i Sakramento Kingsa predvođenih Vladom Divcem sa druge strane. 

- Vlade nije bio težak, ali taj tim je bio težak i način na koji su igrali protiv mene, sa utrajanjima. I to je pohvala za Srbiju i Crnu Goru. Svi ljudi na 'ić' su bili sjajni NBA igrači - rekao je Šekil O'Nil. 

Foto: APphoto

Iako Amerikanac smatra da je Jokić unapređena verzija Divca, dvostruki uzastupni MVP NBA lige ne bi predstavljao problem O'Nilu. 

- Ne, nikako, ne. Davao bi koševe, on je sjajan igrač. Pitanje nije šta oni mogu da urade, već šta ih vi naterate da rade. Svi se fokusiraju na odbranu. Kada bih igrao protiv njega verovatno bismo i on i ja postigli 20 poena. Verovatno bi bilo tako nekako sve vreme. Ali u određenim trenucima morate da ih naterate na faul ili im ne dozvolite da to urade vama. On je sjajan igrač, ne kažem da bih da lako zaustavio. Kada imate dva sjajna igrača morate srediti njih pre nego što oni srede vas - dodao je Amerikanac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija