• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2022

08:10

JANIS UNIŠTIO RATNIKE U DERBIJU! Šampion se nije pitao ništa! (VIDEO)

Tnajug

NBA

JANIS UNIŠTIO RATNIKE U DERBIJU! Šampion se nije pitao ništa! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Milvokija ubedljivo su nadigrali NBA šampionA Golden stejt sa 128:111, a do pobede ih je vodio Janis Adetokunbo koji je bio najefikasniji igrač meča sa dvostrukim dvocifrenim učinkom

Milvoki je pobedu obezbedio odličnom igrom u odbrani, a u napadu ih je predvodio Janis Adetokunbo novom sjajnom igrom koju je okončao sa 30 postignutih poena uz 12 skokova i 5 asistencija. Odlično su ga pratili Bobi Portis, Kris Midlton i Grejson Alen. I portis je imao dabl-dabl učinak sa 25 poena uz 11 skokova, Midltan je dodao 20 poena a Alen je ubacio 16 poena za pobedu.

U timu iz San Franciska najefikasniji je bio prva zvezda tima Stef Kari sa 20 poena, Džonatan Kuminga je meč završio sa 19, Džordan Pol sa 18, Donte Divićenco sa 16, a Klej Tompson sa 14 poena. Milvoki se učvrstio na drugoj poziciji Istoka sa 20 pobeda i sedam poraza, a Golden Stejt je trenutno na 10. mestu Zapadne konferencije sa 14 pobeda i isto toliko poraza.

Na svojim terenima pobede su izvojevali i Hjuston nad Finiksom sa 111:97 i Filadelfija protiv Sakramenta sa 123:103.

Igrači Hjustona su došli do pete pobede na svom terenu predvođeni Džejlenom Grinom koji je meć završio sa 26 poena, sedam skokova i četiri asistencije, a odlično ga je pratio Džabari Smit koji je postigao 14 poena, od kojih su tri bile trojke, uz osam skokova.

I Filadelfija je slavila kao domaćin ubedljivo nadigravši Sakramento sa 123:103, a predvodio ih je Džoel Embid sa 31 poenom, sedam skokova i dve asistencije. Odlično su ga pratili Džejms Harden sa 21 poenom i 15 asistencija i Tobijas Heris koji je ubacio 21 poen.

U gostima je sinonoć slavio samo Boston koji je nadigrao LA Lejkerse sa 122:118 posle produžetka u meču punom rezultatskih preokrete. Boston je odlično počeo meč i dobio prvo poluvreme ali su domaćini uspeli da načine preokret i u finišu dođu do izjednačelja i izbore produžetak. U odlučujućem delu meča gosti ponovo preuzimaju inicijativu i uspevaju da dođu do konačne pobede. Do pobede je svoj tim vodio Džejson Tejtumkoji, koji je postigao čak 44 poena uz 9 skokova i 6 asistencija. Na drugoj strani Lejkersima nije mnogo od pomoći bila ni sjajna igra Entoni Dejvisa i Lebrona Džejmsa koji su ubacili 37 i 33 poena.

Rezultati NBA utakmica:

Filadelfija - Sakramento 123:103
Milvoki - Golden Stejt 128:111
Hjuston - Finiks 111:97
Juta - Nju Orleans 121:100
L.A. Lejkers - Boston 118:122 posle produžetka

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija