• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Instagram

27.10.2015

14:16

FLOJD SE PONOVIO Bokserski šampion dao 3,5 miliona dolara za Bugati

Ostali sportovi

FLOJD SE PONOVIO Bokserski šampion dao 3,5 miliona dolara za Bugati

Podeli vest

Doskorašnji šampion sveta u velter kategoriji profi boksa, Flojd Mejveder džunior, poznat pod nadimkom "Novac", potpuno je opravdao taj naziv, jer je izdvojio 3,5 miliona dolara za novi Bugati

 

Neporaženi novopečeni bokserski penzioner sada ima pregršt vremena da troši milione koje je zaradio u karijeri, pa je dao 3,5 miliona kao od šale za novi automobil, Bugati Vejron Grand Sport Vitese, koji dostiže brzinu od 100 kilometara na čas za 2,7 sekundi, a može da razvije do 407 km/h.

Veliki zaljubljenik u automobile je pre samo dva meseca kupio Kenigseg CCXR Trevitu, jedan od samo dva modela ikada napravljena, za 4,8 miliona dolara.

Suvišno je reći da čovek ima svoj privatni avion kojim se vozika na sve strane sveta i da ga uopšte ne drži mesto.

Flojd Mejveder džunior je na Forbsovoj listi za 2015. godinu bio najplaćeniji sportista na svetu sa godišnjom zaradom od 300 miliona evra!

Procenjuje se da je samo od borbi zaradio više od 700 miliona dolara, a jedina dvojica sportista koja su ikada zaradila više samo od takmičenja su Tajger Vuds sa 1,4 milijarde dolara i Mihael Šumaher sa 800 miliona.

VREME ZA PENZIJU Flojd Mejveder završava karijeru

PARA NA PARU IDE Mejveder uzeo 800.000 dolara na klađenju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija