• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.05.2016

22:35

TERZIĆ OKUPIO ODBOJKAŠICE! Počinju pripreme za Igre i Gran Pri

Ostali sportovi

TERZIĆ OKUPIO ODBOJKAŠICE! Počinju pripreme za Igre i Gran Pri

Podeli vest

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu kako bi počela pripreme za Grand Pri i Olimpijske igre

Selektor Srbije Zoran Terzić na prirpeme je pozvao 24 igračice. On je najavio da će seniorke 12. maja otputovati u Bar, u Crnu Goru, na dvonedeljne pripreme.

Odbojkašice naše zemlje će na Olimpijskim igrama nastupiti treći put uzastopno. Pored Srbije, plasman na OI u Rio de Žaneiru do sada su izborili Brazil, Kina, Rusija, Argentina, SAD i Kamerun.

Seniorke Srbije će na Gran Priju 2016. igrati u B grupi I vikenda I divizije u Rio de Žaneiru (9 - 12. jun) sa Brazlom, Japanom i Italijom, zatim u okviru drugog vikenda u D grupi, u Makau sa Kinom, Brazilom i Belgijom, i u okviru III vikenda u I grupi u Kjotou sa Japanom, Rusijom i Tajlandom.

Na spisku selektora Terzića nalaze se Maja Ognjenović, Bojana Živković, Danica Radenković, Slađana Mirković, Marta Drpa, Jovana Brakočević, Ana Bjelica, Tijana Bošković, Sanja Malagurski, Silvija Popović, Suzana Ćebić, Milena Rašić, Stefana Veljković, Jovana Stefanović, Maja Savić, Mina Popović, Jelena Nikolić, Brižitka Molnar, Brankica Mihajlović, Tijana Maleđević, Bjanka Buša, Ivana Đerisilo, Jovana Vesović, Ljiljana Ranković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija