• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.05.2016

18:29

(VIDEO) NA KVARNO! Borković zbog sudara morao da završi trku pred sam kraj

Ostali sportovi

(VIDEO) NA KVARNO! Borković zbog sudara morao da završi trku pred sam kraj

Podeli vest

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković posle niza pehova četvrti trkački vikend TCR serije na stazi u Imoli završio je bez bodova

Borković je nastup završio krug i po pre kraja prve trke nakon sudara koji je izazvao Žan Karl Verne, u borbi za četvrtu poziciju. Francuz je zaneo zadnji deo automobila srpskog vozača koji je izleteo sa staze i oštetio vozilo.

U izuzetno uzbudljivoj prvoj trci Borković je sjajnom vožnjom sa 12. pozicije pretičući rivale već na polovini trke izbio na šesto mesto, prestigavši zatim Vernea i na peto, a onda se samo krug i po pred kraj trke desio incident u kojem je francuski vozač izbacio Srbina sa staze na vrlo nesportski način.

Promo

Još se ne zna da li će Verne biti kažnjen za ovakav potez, ali to svakako ne menja činjenicu da je Borković ostao bez bodova i bez automobila za drugu trku u Imoli. 

- Izuzetno sam razočaran svime što se dešavalo u Imoli. Prvo kvalifikacijama i odlukom sudija da mi se ponište svi krugovi nakon čega sam ozbiljno razmišljao da li uopšte da vozim trke. Nakon toga se Verne tokom cele prve trke ponašao krajnje nesportski, svaku krivinu je skraćivao i udario me četiri puta, pre nego što smo ušli praktično u završnicu trke, kada je u jednoj krivini išao pravo na mene, iako je imao tri metra prostora sa druge strane - rekao je Borković, i dodao:

- Izbacio me je sa staze pri brzini od 200 km/h. Udario me je u zadnji levi točak i polomio letvu volana i tako onemogućio da osvojim bodove u prvoj trci i startujem u drugoj. Izuzetno sam razočaran jer sam opet ostao bez bodova, a realno po pokazanoj brzini sam sve vikende do sada bio u prva tri vozača šampionata - zaključio je srpski automobilista. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija