• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.06.2016

20:55

GRBIĆ BLISTA OD SREĆE: Kada ovako igramo, ne bojim se za rezultat!

Ostali sportovi

GRBIĆ BLISTA OD SREĆE: Kada ovako igramo, ne bojim se za rezultat!

Podeli vest

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić bio je veoma zadovoljan posle prvog vikenda Svetske lige

Njegovi izabranici ostvarili su pobede nad Rusijom, Bugarskom i Poljskom i bez izgubljenog seta lideri su Grupe I. Od četvrtka takmičenje se nastavlja u Beogradu, kada će u dvorani „Aleksandar Nikolić“ gostovati Brazil, Iran i Bugarska.

- Drago mi je što se ponavljam iz dana u dan, momci su od prvog poena ušli maksimalno koncentrisani, to je nešto što nam mnogo treba, nedostajao nam je kontinuitet dobrih igara. Nadam se da je ovo prvi korak ka postizanju tog cilja. Kada smo mi ovakvi kakvi jesmo, ne bojim se za krajnji rezultat -  rekao je Grbić. 

FURIOZNI "ORLOVI"! Srpski odbojkaši razbili Poljake!

On je dodao da nema mnogo vremena za odmor jer uskoro slede novi mečevi. 

- Zadovoljan sam kako su momci izneli ovaj vikend protiv teških protivnika. Ostaje da nastavimo u istom ritmu, da probamo da odmorimo jedan dan, pa da se od utorka vratimo u isti ritam - poručio je selektor Srbije koji je ponovo šansu pružio velikom broju igrača. 

- Neki igrači su promenili pozicije, neki su prvi put ušlli u igru. Ja od prvog dana od njih tražim da uvek budu spremni, da daju makar i jedan poen. Jer mi smo ekipa i svaka pomoć sa klupe uvek je dobrodošla. Mislim da su momci odradili fenomenalan posao i veoma sam zadovoljan - zaključio je Grbić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija