• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.07.2016

20:26

NIKO, ŠTA TI JE TO TREBALO?! Rozberg kažnjen, sa drugog pao na treće mesto

Ostali sportovi

NIKO, ŠTA TI JE TO TREBALO?! Rozberg kažnjen, sa drugog pao na treće mesto

Podeli vest

Vozač Mercedesa Niko Rozberg kažnjen je dodavanjem 10 sekundi po završetku trke Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije, pa je sa drugog pao na treće mesto

Rozberg je trku u Silverstonu završio na drugom mestu, iza klupskog kolega Luisa Hamiltona, a ispred Maksa Verštapena iz Red Bula.

On je zbog kršenja pravila o pomoći vozačima iz boksa kažnjen dodavanjem 10 sekundi na rezultat, pa je pao na treće mesto, a Verštapen je sada drugi.

Nekoliko krugova pre kraja trke Rozberg je prijavio problem sa menjačem, a iz boksa su mu savetovali da ne vozi u sedmoj brzini. Prema pravilima, ekipa iz boksa nema pravo da putem radija pomaže vozačima da reše neki tehnički problem.

- Vozač mora samostalno da vozi bolid, bez pomoći - piše u pravilu, koje je Mercedes prekršio. 

Posle ove odluke Rozberg sada ima samo 168 bodova, samo jedan više u generalnom plasmanu vozača od klupskog kolege Luisa Hamiltona.

HAMILTON SLAVIO KOD KUĆE! As Mercedesa pobedio u trci u Britaniji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija