• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Redbulletin.com

14.07.2016

16:42

(HOT FOTO) IVANA KAKVU NISTE VIDELI! Seksi atletičarka ima poruku za muškarce!

Ostali sportovi

(HOT FOTO) IVANA KAKVU NISTE VIDELI! Seksi atletičarka ima poruku za muškarce!

Podeli vest

Srpska atletičarka Ivana Španović ostavlja bez daha, kako na atletskoj stazi tako i van nje. Ovoga puta je imala poruku za sve muškarce koji se dive njenom izgledu

Španovićeva godinama unazad važi za jednu od najlepših i najzgodnijih sportistkinja na svetu. Nije tajna da joj se mnogi muškarci dive, a jedan or razloga su i fenomenalni trbušnjaci. Ivana je sada otkrila tajnu i dala besplatan savet svim muškarcima koji žele da imaju "six-pack" trbušnjake poput njenih.

Treniram već 19 godina. Moja majka je bila sprinter u bivšoj Jugoslaviji, i ja sam zbog nje počela da se bavim atletikom. Atletski treninzi su veoma dobri za definisanje mišića - rekla je Ivana i dodala:

- Poruka svim muškarcima koji žele "six-pack" trbušnjake: Morate da radite treninge izdržljivosti - istakal je srpska atletičarka u intervjuu za "Redbulletin.com".

Redbulletin.com

Španovićeva je otkrila i svoje zlatno pravilo kada je reč o treninzima:

Trening ne završavam sve dok nisam u potpunosti zadovoljna. Govorim sebi da dan nije uspešan ako nije "težak". Moje modalje i rekordi su rezultat "teških" dana. To se ne postiže tako što ležite ceo dan u krevetu. Naporan rad ne znači automatski da ćete i uspeti, ali rad vas svakako neće voditi ka neuspehu. To se odnosi i na profesionalne sportiste i na rekreativce. One koji samo žele "six-pack" trbušnjake - poručila je osvajačica zlatne medalje na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Amsterdamu.

Redbulletin.com

Ona je potom govorila i o tome kako se nosi sa pritiskom, jer na takmičenju sve može da zavisi od jednog skoka,

- Za mene je 2012. godina bila prelomna. Tada sam iz juniorske prešla u seniorsku konkurenciju. Osećala sam se kao da sam u kavezu sa ajkulama jer sam bila sa devojkama koje su moji idoli i koje sam gledala na TV. Godinu dana kasnije sam osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Moskvi i tada sam shvatila da su i moji idoli samo ljudi, da i oni mogu da imaju loš dan i da budu poraženi - objasnila je Ivana.

Ona je ove godine na Svetskom prvenstvu skočila lični rekord od 7,07 metara, ali je završila kao druga. Pitanje je da li je kod nje preovladalo osećanje zadovoljstva zbog ličnog rekorda ili razočaranje jer nije prva.

Redbulletin.com

- Osećala sam da mi je izmaklo zlato. Fizički i mentalno sam bila na pravom mestu i spremna da pobedim, ali nisam mogla da predvidim da će Britani Riz skočiti 7,22 - istakla je Ivana i potom objasnila da i iz poraza mogu da se izvuku pouke.

- Do pete serije sam bila u vođstvu, ali me je tada Britani pretekla. Ipak, u šestoj sam ostvarila skok od 7,07 i opet sam bila prva. Nakon toga je ona neverovatno skočila i pobedila. Pre četiri godine nisam bila u stanju da tako reagujem. Da, kada neko skoči bolje od mene, ja u narednoj seriji ponovo budem bolja. Sa tim znanjem idem na Olimpijske igre - konstatovala je Španovićeva i na kraju rekla šta je cilj u Riju:

Uradiću sve što mogu da pobedim - zaključila je najbolja srpska atletičarka.

Redbulletin.com

 

(VIDEO) IVANA ŠAMPIONKA EVROPE! Španovićeva skočila do zlata u Amsterdamu!

ŠAMPIONKA EVROPE KANDIDAT ZA MEDALJU U RIJU: Ivana drugi favorit za OLIMPIJSKO ZLATO!

(VIDEO) ZAHVALJUJUĆI IVANI ŠPANOVIĆ: "Bože pravde" grmi Amsterdamom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Riddick

pre 7 godina

Bogami Ivanice kad bi ja treniro sas tobom bio bih Baš Čelik bre.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija