• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.07.2016

14:44

(FOTO) PODRAŠČANIN OTKRIO: Selektor Grbić je plakao od sreće sa nama!

Ostali sportovi

(FOTO) PODRAŠČANIN OTKRIO: Selektor Grbić je plakao od sreće sa nama!

Podeli vest

Srpski odbojkaš Marko Podraščanin rekao je da je ekipa jako emotivno doživela osvajanje prvog trofeja u Svetskoj ligi i otkrio da su svi plakali od sreće, uključujići i selektora Nikolu Grbića

 

 

- Konačno smo na krovu sveta, osvojili smo i Svetsku ligu koju smo čekali dugi niz godina i generacija. Odigrali smo šesto finale, ali konačno smo ušli kako treba i zasluženo pobedili jednu od najboljih ekipa sveta. Tokom celog takmičenja smo pokazali da smo drugi tim u odnosu na prošlu godinu i na januar kada nismo izborili Olimpijske igre - rekao je Podraščanin Tanjugu po dolasku na aerodrom Nikola Tesla.

Podraščanin ističe da mu je žao što Srbija neće biti u Riju jer smatra da bi mogla da osvoji olimpijsku medalju.

- Moramo da proslavimo veliki uspeh, idemo dalje. Ne samo da nam je mesto u Riju, nego mogli smo da osvojimo medalju. Brazil i Italiju smo pobedili dva puta, Rusiju, Poljsku, sam svetski vrh... Žalim za OI, ali takav je sistem, po meni jako loše odrađen. Jedan loš dan protiv Nemačke učinio je da ne izborimo vizu - naveo je Podraščanin.

Tanjug

On je dodao da selektor Nikola Grbić nije bio rečit posle svetske titule.

- Plakao je kao i svi mi. Nikola je dugi niz godina igrao sa mnom, sada mi je i selektor. Najbitnije je da smo došli do trofeja Svetske lige - zaključio je Marko Podraščanin.

Njegov saigrač Uroš Kovačević izjavio je da je Srbija sasvim zasluženo na svetskom tronu.

- Bilo je jako lepo igrati finale Svetske lige i osvojiti zlato. Zaslužili smo svetsku titulu, dominirali smo u svakom elementu, pehar smo osvojili srcem, što se ne može reći da su tako igrale ostale ekipe. Kao kolektiv smo najviše pokazali - poručio je Kovačević.

Tanjug

On se potom osvrnuo se na pobedu protiv Brazila u finalu 3:0.

- Sistematski smo "razrušili" Brazilce, nisu znali šta ih je snašlo, imali su loš dan. Oni su tim koji nikad ne igra ispod nivoa, juče su pali zahvaljujući nama. Ne pamtim kada smo odigrali ovakav meč, bili smo odlični u svim segmentima, igra mačke i miša - rekao je Kovacević i dodao da ga više ne boli izostanak sa Olimpijskih igara u Riju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija