• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.08.2016

09:54

NASTAVLJA SE DOPING AFERA! U Riju pala kineska plivačica!

Ostali sportovi

NASTAVLJA SE DOPING AFERA! U Riju pala kineska plivačica!

Podeli vest

Doping rezultati plivačice iz Kine Čen Sinji bili su pozitivni na nedozvoljene supstance na Olimpijskim igrama u Riju

Kako je saopštio Plivački savez Kine, testovi 18-godišnje Čen Sjinji bili su pozitivni na diuretik hidrohlorotiazid. Ona je testirana u nedelju po završetku trke na 100 metara delfin, u kojoj joj je izmakla bronzana medalja za 0,09 sekundi.

Hidrohlorotiazid potpomaže sposobnost bubrega da zadržavaju vodu, redukuje zapreminu krvi, umanjuje povratak krvi u srce i otežava mokrenje i može se koristiti kao sredstvo da zamaskira prisustvo nedozvoljenih supstanci.

Čen je trebalo da učestvuje i u kvalifikacijama trke na 50 metara slobodnim stilom. Ona je zatražila od Međunarodnog olimpijskog komiteta saslušanje i da se testira njen "B" uzorak.

BUGARSKA ATLETIČARKA DOPINGOVANA! Danekovoj u krvi pronađen EPO


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran popovic

pre 7 godina

a mi pricamo o navodnom neuspehu nasih sportista,ma oni su sampioni sveta oni se bore posteno i sve rezultate koje postignu su cisti kao suza,o njima se ne pise da su pali na doping testu na oi.Pitam se sta znaci medalja osvojena na neposten nacin

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija