• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

23.08.2016

14:15

SUZE VELIKE ŠAMPIONKE! Milica Mandić: Ovaj rezultat me neće obeshrabriti!

Ostali sportovi

SUZE VELIKE ŠAMPIONKE! Milica Mandić: Ovaj rezultat me neće obeshrabriti!

Podeli vest

Teško je Milica Mandić podnela neuspeh na Olimpijskim igrama u Riju, što nije odbranila zlato iz Londona i na dočeku u Beogradu nije izdržala da ne zaplače

 

Mandićeva je nekako izdržala da ne pusti suze dok su Tijana Bogdanović i trener Dragan Jović pričali koliko je veliki i njen doprinos medalji koju je uzela mlađa koleginica, ali kada je došao red na nju da iznese svoje utiske - slomila se.

- Nikad nisam bila spremnija nego na Igrama u Riju, očekivala sam da osvojim medalju, ali nisam uspela. Međutim, srećna sam zbog Tijane i osećam se kao deo tima, koji je učestvovao u pripremama za njen uspeh. Ovaj rezultat me neće obeshrabriti, trudiću se da na sledećim takmičenjima budem bolja - rekla je, kroz suze, Milica Mandić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milija

pre 7 godina

Glavu gore.Bice jos dana za megdan.Da si ti nama ziva i zdrava.

Urban Kan

pre 7 godina

Bez tuge devojko,mlada si ,uspesna a bice jos uspeha za tebe,vreme tvoje tek dolazi.Glavu gore i samo napred.

baba011

pre 7 godina

ne brini tokio dolazi. I opet nema spavanja Srbijo

Riddick

pre 7 godina

Bruko i sramoto. Tvoja borba nije bila dostojna jednog olimpijskog šampiona. Ja sam svojevremeno trenirao TKD ali ovo što si nama priredila ja bih izvršio hara-kiri kao drugovi Japanci jer ne bih moga da podnesem takvu sramotu, i još da se gledam u ogledalu svakog dana.

Srbija

pre 7 godina

Posto si toliko uspesan sedis za racunarom i pljujes vrhunske sportiste, Olimpijske sampione. Da li ti znas kog ranga sportista moras da budes da se nadjes u drustvu takvih velemajstora na Olimpijadi. Nemas bre ti pojma, zato sedis kuci i zeni kuvas rucak. I ti si bas neki sportista. Pali bre...

vlada

pre 7 godina

Ti si svoj i naš san ostvarila u Londonu, sve ostalo je nadgradnja! Biti olimpijski pobednik je VRH i životni uspeh! Hvala Ti za sve do sada, a biće dana za megdana!

ovasino

pre 7 godina

Divna Milica,samo se mnogo zanela ovim medaljama...ne treba vise Milice.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija