• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

28.08.2016

09:41

FILIP FILIPOVIĆ OTKRIO: Svi su u Riju navijali za nas, a Crnogorci su mi ulili snagu za finale!

Ostali sportovi

FILIP FILIPOVIĆ OTKRIO: Svi su u Riju navijali za nas, a Crnogorci su mi ulili snagu za finale!

Podeli vest

Najbolji vaterpolista Olimpijskih igara Filip Filipović otkrio je da su u finalu turnira u Riju igrači svih drugih reprezentacija navijali za Srbiju protiv Hrvatske

 

 

Jednostavno, svima je bila želja od srca da tako dominatni tim, kakav je Srbija godinama, kruniše olimpijskim zlatom neverovatnu nisku uspeha.

- Moram da istaknem da su za nas navijali svi učesnici! Osim, naravno, Hrvata. Svi su znali da nam ovo zlato pripada. I zato je na kraju ispunjena sportska pravda, pevali smo "Bože pravde" - otkrio je Filipović za Žurnal.

On je dodao da je njega presudno, pred finale, uticao susret i razgovor sa igračima Crne Gore.

- Pričao sam sa Lekom Ivovićem, zatim sa Šćepanovićem, a posle i Perom Porobićem. Rekli su mi neke stvari i onda sam znao da nema šanse da izgubimo!

Filipović je poručio da je zlato vaterpolista u Riju ujedno i omaž nekim prethodnim generacijama koje nisu uspele da do njega dođu.

- Znam da su presrećni bili i momci iz prethodne generacije. Dača Ikodinović je bio u Riju sa nama, znam da je i Aca Šapić silno želeo to zlato. I zbog nas i zbog Savića i Vujasinovića - naglasio je Filip Filipović.

(FOTO) DUŠKO PIJETLOVIĆ U INFORMERU: Sad bih dobio Brazil i da mi odseku ruku!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boban

pre 7 godina

To nisu Crnogorci već SRBI. Novokomponovani crnogorci su šljam i otpad.

Srpski grad NK

pre 7 godina

To nijesu Crnogorci, jer Crnogorci su ponosni Srbi( Srpska Sparta) isto kao i Sumadinci, Krajiscnici.... , mi te kako ih nazivas novokonponovane zovemo Milogorci, i molim te a i sve ostale Srbe da nas ne stavljate u isti kos, jer nas to veoma boli i vrijedja braco nasa. Pozdrav od Serdarske kuce Vukotica!!!

Svaka ti čast

pre 7 godina

Sve što bi bilo ko posle tvog komentara rekao bilo bi suvišno. Svaka čast! Tako I treba da bude. Pozdrav iz Srbije.

Djidja

pre 7 godina

To što pišeš o Crnogorcima vise govori o tebi i tvom civilizacijskom razvoju i iskoraku.

DS

pre 7 godina

Tacno,treba razlikovati Srbe Crnogorce od Montenegrina-Milogoraca,koji se odrekose i Srpstva i SPC i Njegosa i cijele istorije srpskoog naroda u Crnoj Gori. Crnogorci Srbi su i Prlainovic i Mandic i Radovan Karadzic i sestre Dabovic i da vise ne nabrajam sve casne Srbe iz Crne Gore. Montenegrini su smrad koji ce nestati kad se uskoro napravi malo jaca promaja.

Nije ovo srbsko leglo vec je o

pre 7 godina

Mi smo ponosni Crnogorci,vecina u Crnoj Gori,zato ta promaja moze da ti se vrati. Dosta su Crnogorci ginuli za Srbe,na Mojkovcu 1916 spasili Srpski narod,zrtvovajuci sebe i svoju Kraljevinu Crnu Goru. Da bi nam na silu 1919 oduzeli drzavu. Nismo braca dok god ocete da se pitate u nasu kucu,dok nas ne pocnete postovat i ne gledat kroz politicare.Do tad,svak svoja posla.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija