• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/odbojka-volleyball.com

09.11.2016

20:09

UČITELJ PROTIV UČENIKA! Gajić protiv Grbića za predsednika, Miljković potpredsednik

Ostali sportovi

UČITELJ PROTIV UČENIKA! Gajić protiv Grbića za predsednika, Miljković potpredsednik

Podeli vest

Okružni odbojkaški savez Valjeva poslao je Odbojkaškom savezu Srbije predlog da proslavljeni odbojkaški trener Zoran Gajić bude kandidat za predsednika OS

Kako se navodi u saopštenju OS, pismo sa predlogom da selektor zlatnog tima iz Sidneja bude novi predsednik potpisao je predsednik OOS Valjeva Zoran Obrenović. 

Ovo je druga kandidatura za predsednika, nakon što je juče iz Zaječara stigao predlog da naslednik Nenada Golijanina bude legendarni reprezentativac Vladimirg Grbić.

- Na nagovog mnogobrojnih odbojkaških ljudi, koji su izrazili poverenje u mene, prihvatio sam da se kandidujem za mesto predsednika Odbojkaškog saveza Srbije. Posebna mi je čast što me je dva puta lično zvao gospodin Aleksandar Boričić u povodu predstojećih izbora, što sam shvatio kao podršku i njegovu brigu za srpsku odbojku - rekao je Zoran Gajić za sajt  odbojka-volleyball.com. .

Ime našeg najtrofejnijeg stručnjaka se od starta pominjalo, ali do danas on se nije oglašavao po tom pitanju, a kako je sam govorio, niko ga nije zvao, pa nije imalo ni razloga.

-  Mnogo je bilo onih koji su me tada zvali, ali je sve bilo sporadično i ništa konkretno, pa nisam tome mnogo pridavao važnosti. Ali kada sam video sada da je to postalo masovno i da me podržava puno ljudi, prihvatio sam. Pravim plan i program koji ću u narednom periodu prezentovati. Smatram ovo velikom odgovornošću, jer je Aleksandar Boričić napravio Savez koji je izuzetan i priznat u celom svetu, a to treba nastaviti u budućnosti. Siguran sam da mogu nato nešto da uradim.

Zoran Gajić je otkrio i jednu ekskluzivnu stvar:

- Plan je da prvi npotpredesdnik bude Ivan Miljković, sa kojim sam razgovarao i on je prihvatio takvu ideju - kazao je Gajić.

Izborna Skupština OS održaće se 27. novembra, a regionalni savezi, odnosno Udruženja, mogu podneti kandidature za predsednika OS najkasnije do 23. novembra u ponoć. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija