• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.11.2016

11:40

HAMILTON NAJBRŽI! Britanac dominirao na prvom treningu u Abu Dabiju

Ostali sportovi

HAMILTON NAJBRŽI! Britanac dominirao na prvom treningu u Abu Dabiju

Podeli vest

Britanski vozač Luis Hamilton bio je najbrži na prvom treningu Formule 1 pred trku za Veliku nagradu Abu Dabija, poslednju u sezoni

 

Ipak, da je to bila zvanična trka, Niko Rozberg bi bio radosniji, jer je imao drugo vreme na treningu, a njemu druga pozicija na trci donosi titulu prvaka sveta.

Iza tandema Mercedesa ostao je dvojac iz Red Bula Maks Ferštapen i Danijel Rikardo, a onda Sebastijan Fetel iz Ferarija, Serhio Perez iz Fors Indije...

U generalnom plasmanu Niko Roberg ima 12 bodova više od Luisa Hamiltona i jedina opcija kako može da ostane bez titule je da Britanac pobedi, a on ne bude ni drugi.

Dvojica kandidata za šampionsku krunu su odbila jutros da se rukuju na konferenciji za novinare, što jasno govori da će prštati sve na stazi u Emiratima u nedelju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija