• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.02.2017

13:59

"VEČITI" I DALJE RATUJU! Zvezda: Zna Partizan koliko smo "nesposobni", doveli smo mu "malog" sponzora!

Ostali sportovi

"VEČITI" I DALJE RATUJU! Zvezda: Zna Partizan koliko smo "nesposobni", doveli smo mu "malog" sponzora!

Podeli vest

Vaterpolo klubovi Crvena zvezda i Partizan nastavili su da se prepucavaju putem saopštenja. Pošto su crveno-beli isprozivali crno-bele, a ovi naravno ekspresno uzvratili, ponovo su se oglasili čenici Zvezde

Zvezda je prvo reagovala na apel trenera Partizanu, koji su se obratili javnosti sa željom da se klubu pomogne zbog teške finansijske sitaucije, i poručila da večitom rivalu da "kuka, a otima i ucenjuje".

Partizan je uzvratio rečima da je "vaterpolo institucija za crveno-bele", a nismo dugo čekali na novu odgovor Zvezde.

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

- Sa nestrpljenjem smo očekivali odgovor naših sportskih prijatelja iz Partizana. Ne znamo samo da li su ga dobro pročitali i razumeli? Nismo vas nijednom nazvali (ne)prijateljima kao Vi nas, samo smo iznosili nepobitne činjenice na koje nismo dobili adekvatne odgovore u Vašem saopštenju. 

- "Lokomotivom“ ste se nazvali sami u Vašim izjavama i saopštenjima! Da ste "institucija“ to niko ne spori, pa i mi sami smo rekli da smo "mali“, toliko "mali“, da nam na finale Lige šampiona, na Vašem privatnom bazenu Banjica, dođe "samo“ 5.000 navijača, toliko "mali“ da je bazen Tašmajdan uvek bio pun kada smo igrali finala, a svima je poznato šta je to za vaterpolo. Toliko o armiji Zvezdinih navijača kojima je sve potpuno jasno, kako kažete! 

- Koliko smo "nesposobni“ pokazali li smo time što smo za samo tri godine osvojili Ligu šampiona krećući od nule sa petnaestoro dece koja su se pojavila na prvom treningu januara 2010.godine. 

- Koliko smo "nesposobni“ zna neko iz Vašeg kluba. Ko vam je doveo jednog "malog“ (pitanje da li je mali za naš sport) privatnog sponzora, a sve po principu koliko Zvezdi toliko Partizanu? To je verovatno zato što ne znamo da radimo i ne želimo da pomognemo! 

- Možda bi moglo da se vidi koliko smo sposobni, da smo imali Sportski centar u vlasništvu, ne na 30 godina koliko ga vi imate, nego samo na upola manje, 15 godina. Možda bi i mi bili "mala Ćira lokomotiva“ 


OŠTAR ODGOVOR ZVEZDE PARTIZANU: Kukate, a otimate i ucenjujete!

PARTIZAN PRED GAŠENJEM, TRENERI MOLE: Spasite klub gde stasavaju vrhunski ljudi i igrači!

- Što se tiče igrača, aktuelnih reprezentativaca, pitamo Vas, koliko ih je došlo u Partizan iz Vojvodine, Jadrana HN, Kotora u novijoj istoriji? Da ne nabrajamo! Postojala je ideja i inicijativa da naš balon koji smo koristili postavimo na letnji bazen Banjica i tu treniramo kada su nas izbacili sa SC Milan Gale Muškatirović. Pričali smo o tome, ali ništa od toga nismo mogli da realizujemo zato što je to privatni bazen i zavisi sve od Partizana. Morali bi mi da obavimo popravke i sređujemo instalacije (na Vašem SC Banjica) kao što ste napomenuli, zato što se istovremeno ne mogu grejati zimski i letnji bazen. 

- Kao što smo već napisali u našem prošlom obraćanju "ko se ikad bavio vaterpolom sve mu je jasno i razumljivo“. Mi nikoga nismo vređali i omalovažavali u našem saopštenju, kao što ste to Vi uradili nama i neka vam je na čast!!!!  Uprkos tome, mi Vama ne želimo, po drugi put, kao što smo već objavili, da Vas zadesi sudbina Zvezde, jer ste potrebni srpskom vaterpolu. Vidimo se na utakmici! - navodi se u saopštenju Zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NOLAN SMIT

pre 7 godina

MOLIM LJUDE IZ CRVENE ZVEZDE DA PREKINU SVAKU KOMUNIKACIJU SA LOPOVIMA I BAGROM,HRVATIMA IZ HUM(S)KE.\n

Vlada

pre 7 godina

Najbolji i najtrofejniji klub u istoriji Srpskog sporta ne samo u vaterpolu nego uopste je VK Partizan !!!!!

Vladimir Grobar

pre 7 godina

Tek sada ste jadni. Evropu ste osvojili tako sto su se vratili nasi igraci iz Italijanskog prvenstva ali ih Partizan nije prihvato bas zbog svoga podmlatka.

zoran

pre 7 godina

Moze li neko da sredi\"vecite\".Cudimo se otkud huligani a ekipa iz Partizana i Terzic rade sta hoce.\n

stokavatikanska

pre 7 godina

Sve u saopštenju je istina . Vi iz jsd ste zlo sporta u Srbiji !!!

miki delija

pre 7 godina

unistili ste becej u onom vremenu i mnoge druge klubove vreme je da i oberete onako kako ste sejali nestanite sa zemljine kugle zasluzili ste tako

NOLAN SMIT

pre 7 godina

raso NE HRVOJE, MISLIM NA VAS OSNOVANE U HRVATSKOJ ČIJI JE OSNIVAČ I PREDSEDNIK FRANJO TUĐMAN, ZA KOJE SU NEKOLIKO STOTINA MEČEVA ODIGRALI PET NDH FUDBALERA. ŠTA TI NIJE JASNO, KOCKASTI FRANJEVAC ? n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija