• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.04.2017

15:40

ŠAMPION BORKOVIĆ: Presrećan sam što sam baš na Vaskrs došao do prve pobede!

Ostali sportovi

ŠAMPION BORKOVIĆ: Presrećan sam što sam baš na Vaskrs došao do prve pobede!

Podeli vest

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković upisao se zlatnim slovima u istoriju ovog sporta. Borković je već na drugom vikendu svoje druge TCR sezone u Bahreinu došao do prve pobede

- Veliki vikend za mene. Presrećan sam što sam baš na Vaskrs došao do prve pobede. Već posle kvalifikacija i prve trke u subotu osetio sam da ovde mogu da postignem veliki uspeh. Startna pozicija u drugoj trci dala mi je za pravo da se nadam najboljem. Iako sam slabije startovao, znao sam da ako se izborim s Mađarima u prvom krugu mogu da dođem do pobede - kazao je Borković posle pobede.

Srpski automobilista napravio je istrorijski uspeh.

- Presrećan sam što sam prvi Srbin koji je trijumfovao u trci ovako velikog šampionata, daću sve od sebe da i u nastavku sezone ostanem na visokom nivou. Želeo bih da se zahvalim navijačima, sponzorima, čitavom timu i svim sunarodnicima. Pozdrav svim navijačima u Srbiji, želim vam Srećan Vaskrs  - poželeo je Srbina srećne praznike šampion Bahreina. 

Dušan Borković

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija