• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.05.2017

15:50

FETEL POKORIO MONAKO! Dominacija Ferarija, Hamilton tek sedmi!

Ostali sportovi

FETEL POKORIO MONAKO! Dominacija Ferarija, Hamilton tek sedmi!

Podeli vest

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel pobednik je trke za Veliku nagradu Monaka, a iza njega je klupski kolega Kimi Raikonen

Četvorostruki šampion Formule 1 uspeo je sredinom trke da pretekne Kimija Raikonena, koji je zahvaljujući pol poziciji bio prvi na startu.

"Ledeni" Finac je trku završio na drugom mestu, a na pobedničkom postolju našao se još i pilot Red Bula Danijel Rikardo.

Luis Hamilton je trku završio na sedmom mestu, a startovao je sa 13. pozicije.

Ispred njega su bili još Valteri Botas, Maks Ferštapen i Karlos Sajnc, dok su u prvih deset još bili Roman Grožan, Felipe Masa i Kevin Magnusen.

Fetel je uvećao prednost u generalnom plasmanu i sada ima 129 bodova, ispred Hamiltona sa 104 i Botasa sa 75.

Inače ovo je bila prva pobeda Ferarija u Monaku još od 2001. godine, a prvi put se dogodilo da Fetel i Raikonen, od kada su ovom timu, budu na prve dve pozicije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija