• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.08.2017

21:22

GRBIĆ ZADOVOLJAN: Vratili smo našu igru i to nam je donelo pobedu!

Ostali sportovi

GRBIĆ ZADOVOLJAN: Vratili smo našu igru i to nam je donelo pobedu!

Podeli vest

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da je zadovoljan što je njegova ekipa zadržala mirnoću i svojom dobrom igrom, a ne greškama protivnika, stigla do pobede nad Finskom na Evropskom prvenstvu

Odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se direktno u četvrtfinale EP, pošto je zauzela prvo mesto u grupi A.

- Pristup u nekom energetskom smislu je bio jako dobar, bili smo jako koncentrisani, videlo se da smo agresivni počevši od servisa pa do odbrane. Napadali smo jako dobro čak i kad su i njihovi opasni servisi davali rezultata... Uspeli smo da to kompenzujemo dobrim napadom, to nam je davalo sigurnost i u tom smislu sam zadovoljan - rekao je Grbić, prenosi Odbojkaški savez Srbije. 

Izabranici Nikole Grbića su danas u Gdanjsku pobedili Estoniju sa 3:0 po setovima (25:20, 25:18, 34:32) posle 90 minuta igre.

- Bili smo u rezultatskom deficitu i u drugom, a pogotovo u trećem setu, ali smo uspeli da zadržimo mirnoću i da se vratimo u igru našom dobrom igrom, a ne njihovim greškama i da preokrenemo rezultat u našu korist - istakao je selektor "orlova".

"ORLOVI" U ČETVRTFINALU EP! Srpski odbojkaši razbili Fince za prvo mesto u grupi!

Srbija će u četvrtfinalu, 31. avgusta u Krakovu, igrati protiv drugoplasirane reprezentacije iz grupe C i trećeplasiranog tima grupe A. 

- Pripremamo sve opcije, bićemo spremni za bilo kog protivnika. Koja god reprezentacija da bude nije tu slučajno i to će sigurno da bude težak meč. Prema tome, očekujem teškog protivnika od sada pa do kraja Evropskog prvenstva - poručio je Grbić.

Odbojkaš Aleksandar Atanasijević smatra da je predstojeći četvrtfinalni meč najvažniji, važniji možda i od finala.

- Na prošlom EP smo se namučili da dođemo do četvrtfinala, sada smo to uspeli sa prve pozicije... Bitna pobeda, i ono što je zaista važno je da smo svi u igri, da su svi igrači dobili šansu. Sada moramo da se pripremimo za ono najvažnije, za četvrtfinale, koje je važnije i od finala - rekao je Atanasijević. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija