• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.10.2017

21:26

ZLATO BEZ MRLJE! Terzić: Šta reći? Ponosan sam na devojke, niko ne može da im prigovori!

Ostali sportovi

ZLATO BEZ MRLJE! Terzić: Šta reći? Ponosan sam na devojke, niko ne može da im prigovori!

Podeli vest

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je večeras da je ponosan na svoj tim koji je "bez ikakve mrlje" osvojio Evropsko prvenstvo

Šta reći posle ovakve utakmice i ovakvog rezultata. Velika sreća, veliko zadovoljstvo... Pre svega sam ponosan na devojke, koje su ovo Evropsko prvenstvo odigrale na način koji odavno nije viđen. Igrale su u takvom ritmu da protivniku ni u jednom trenutku, ni u jedno meču nisu dale gram šanse da može da pobedi - rekao je Terzić.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je večeras Evropsko prvenstvo, pošto je u finalu u Bakuu pobedila Holandiju sa 3:1 u setovima.

- Odigrale su ovo prvenstvo bez ijedne mrlje. Osvojeno je Evropsko prvenstvo... Pokazale su da su najbolja ekipa, po svim parametrima su najbolje, a i sami rezultati govore. Niko ne može da im prigovori. Sada treba da slave i da uživaju -  rekao je selektor.

Reprezentaciji Srbije je ovo četvrta medalja na kontinentalnim šampionatima, a druga zlatna, nakon trijumfa 2011. godine u Beogradu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija