• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.11.2017

15:09

PROBLEMI U RAJU! Botas neće da bude Hamiltonov vodonoša!

Ostali sportovi

PROBLEMI U RAJU! Botas neće da bude Hamiltonov vodonoša!

Podeli vest

Vozač Mercedesa Valteri Botas rekao je danas da u narednoj sezoni Formule 1 ne namerava da bude u senci klupskog kolege Luisa Hamiltona

 


Botas je sredinom januara iz Vilijamsa prešao u Mercedes, nakon što je Niko Rozberg iznenada završio karijeru, po osvajanju šampionske titule. Finac je ove godine ostvario prve pobede u karijeri i pol pozicije, a njegov klupski kolega Hamilton je dve trke pre kraja sezone osvojio četvrtu šampionsku titulu. 

- U nekoliko prilika, ne onoliko koliko sam želeo, bio sam ispred njega. Iako je on zaista, zaista dobar vozač i vrlo konstantan, moram da verujem u sebe. Ne mogu da budem drugi vozač u ekipi, inače bih ostao kod kuće - rekao je Botas za Skaj.

Botas je trenutno treći u generalnom plasmanu sa 262 boda, a Sebastijan Fetel iz Ferarija ima 15 bodova više. Prvi je Hamilton sa 333.

- Mnogo sam naučio ove godine, ovo je bila godina za upoznavanje i učenje sa ekipom. Narednu godinu počeću radom sa ljudima koje poznajem i biće drugačije. Moram da učim iz svih teških situacija koje sam doživeo ove godine - naveo je Botas.

Botas je ove godine ostvario dve pobede, prve u karijeri, dok je Hamilton pobedio devet puta. Finac je dva puta bio na pol poziciji, a Britanac 11 puta. Botas je 11 trka završio na pobedničkom podijumu a Hamilton 12.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
surovi

pre 5 godina

Slažem se !!! Ali, i sam si doprineo njegovom sadašnjem uspehu. Zato ..... gledaj sebe a kad budeš gledao sebe on će ti gledati u leđa. Pozdrav !

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija