• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.01.2018

14:44

SLOVENCI NAPUŠTAJU EP!? Sprema se nezapamćen skandal na rukometnom šampionatu!

Ostali sportovi

SLOVENCI NAPUŠTAJU EP!? Sprema se nezapamćen skandal na rukometnom šampionatu!

Podeli vest

Rukometna reprezentacija Slovenije razmišlja da se povuče sa Evropskog prvenstva u Hrvatskoj nezadovoljna sudijskim odlukama, posebno u remiju protiv Nemačke (25:25) u Zagrebu


Evropska rukometna federacija (EHF) odbila je danas žalbu Slovenaca i registrovala utakmicu postojećim rezultatom, nakon što su su litvanske sudije nekoliko sekundi preka kraja doneli odluku da Bartošeku daju crveni karton jer je bio u krugu centra i sedmerac kao kaznu koji su Nemci iskoristi za izjednačenje.
Sudije su 10 minuta gledale video snimak i donele kontroverznu odluku, posle čega je selektor selekcije Slovenije Veselin Vujović revoltiran stao na gol da brani sedmerac.

Predsednik Slovenačkog rukometnog saveza Franjo Boninc i saradnici odlučiće uskoro da li će napraviti radikalan potez i napustiti Zagreb uoči poslednjeg meča prve faze Evropskog prvenstva.
Slovenija posle dva meča ima samo jedan bod, uz remi sa Nemačkom izgubila je od Makedonije (25:24) kada je Vujović takođe imao mnogo primedbi na suđenje.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija