• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rss.org.rs

21.01.2018

15:32

BRAĆO HRVATI, POMOZITE! Cvetković očekuje da će komšije navijati ZA SRBIJU!?

Ostali sportovi

BRAĆO HRVATI, POMOZITE! Cvetković očekuje da će komšije navijati ZA SRBIJU!?

Podeli vest

Srbija u ponedeljak (18.15) igra sa Francuskom na Evropskom prvenstvu, a selektor Jovica Cvetković nada se, kako je rekao, podršci braće Hrvata 

- To se videlo na njihovim facama i u potezima. Oni su realno, ne znam ni sam, koliko svetlosnih godina ispred nas, ali imaju svojih slabosti. To smo videli i pokušaćemo da pretvorimo u svoju korist. Ono što je bitno za utakmicu sa Francuskom jeste da očekujem od naše braće Hrvata da nas podrže. Iskreno očekujem. Svi su svesni naše jačine u odnosu na Francusku. Nama je potrebna podrška - kazao je Cvetković.

Do kraja igramo za Srbiju

Srpsko levo krilo Nemanja Ilić poručuje da nema predaje.
- Protiv Norvežana smo pokušali da trčimo, platili smo ceh na kraju. Bolji su u tom segmentu Francuzi podižu formu iz utakmice u utakmicu. Tako je uvek kod njih, bez obzira u kom su sastavu zato se ne bih osvrtao na povredu En Gesana. Njima je ta utakmica bitna za polufinale, ali nema predaje što se tiče nas. Igraćemo koliko možemo u ovom trenutku. Do kraja igramo za svoju zemlju Srbiju i nas same.

Poručio je selektor da će uraditi sve da spase obraz. 

- Ne bih imao ništa protiv ni da pomognemo Hrvatskoj da se plasira u polufinale kroz naš rezultat. Oni su mi bliži nego Francuzi jer su na braniku rukometa koji je stvaralački, koji stvara emocije. Navijaću uvek za taj rukomet, a ne neki drugi koji se sada forsira. Rezultat u meču sa Francuskom može biti, i pobeda, i poraz. Hrvatima će dobro doći i da ih izmorimo. Ne izlazimo da odigramo samo utakmicu, već da pružimo sve od sebe. Čineći sebi, činimo i rukometu. 
Cvetković je odao da će pred utakmicu možda izvršiti i izmenu u sastavu:

- Još uvek ne znam kakva je zdravstvena situacija sa Dobrivojem Markovićem. Nije trenirao u subotu, sada čekamo završni test na popodnevnom treningu.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija